FRI FRAKT* & INGEN TOLLGEBYR - 30 DAGERS BYTTERETT
* PÅ ORDRE OVER 699KR
χ
BarnUtstyrTil Baby
Ditt søk ga ikke noe resultat
Søke tips
  • Vennligst sjekk stavningen
  • Vennligst omformuler søket ditt
  • Søk vennligst litt mer spesifikt
Du har valgt:

Herlig sengetøy for barna!

På STYLEPIT.no finner du mengder av herlige sengklær til barnerommet. Sengklærne kommer i alle mulige farger og mønstre. Frakten er lynrask og du sparer også penger om du velger å handle hos STYLEPIT, siden det er gratis frakt og ingen tollgebyr på alt du kjøper.

Kjente merker som Katvig, Holly’s, Smallstuff, Småfolk og Sebra pryder disse sengetøy, og derfor er disse sengklærne ikke bare stilfulle, men også av høy kvalitet. Vis mer Sengklærne vil få ditt barns rom til å bli riktig moderne. Sengesettene er utviklet av 100 % bomull og en kan velge mellom flere størrelser og mål. Det velkjente merket Sebra finnes i fargene rosa og lilla og er tilgjengelige til både barnesenger og sprinkelsenger. Dekorative sengetøy med søte skogvesen og andre søte dyr som rådyr, pinnsvin, rever og ekorn. Andre spennene motiver som finnes på sengetøy fra dette merket er lekker folkekunst, inspirerende utskrifter, sengetøy med bondemotiv eller feminine motiver for småjenter.

Småfolk er kjente for sine fargeglade mønstre hvor de skaper sine kolleksjoner både til babyer, barn og voksne. Deres sengesett finnes i fine farger som rødt, rosa, gult, grønt og blått i tillegg til klassiske farger som svart og hvitt. De er særlig kjente for sitt retrodesign og enkle mønstre som forestiller epler og blomster.

Ytterligere informasjon om samtlige sengklær finnes under hvert enkelt produkt og om du er usikker på målene, så finnes en liste med ulike mål tilgjengelig. Og husk at du alltid har 30 dagers returrett på alt du kjøper. Kan det bli bedre?
Vis mindre

Bli kunde

  • Se størrelsene dine, favorittmerker m.v. fra tidligere bestillinger
  • Følg status på bestillingene dine
  • Få gode tilbud før andre kunder
  • Motta nyheter og invitasjoner til moteevents
  • Online retur