FRI FRAKT* & INGEN TOLLGEBYR - 30 DAGERS BYTTERETT*på ordre over 699kr

Nå har vi skiftet navn til stylepit.no

STYLEPIT samler SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport under en nettbutikk med en ny look, nye kategorier og nytt inspirerende innhold. Sortimentet blir som før, en av de største i Norden innen mote for menn, kvinner og barn. Så du vil fortsatt ha muligheten til å finne de nyeste produktene fra de mest populære merkene. Vi vil gjerne gi deg litt mer enn det. I tillegg til dette, ønsker vi også, å gi deg en bedre handleopplevelse, du vil få den samme høye kvalitet på kundeservice, rask levering, sikker betaling og gode returneringsmuligheter. Og dette er bare begynnelsen. For vår ambisjon er at STYLEPIT vil være alle kundenes foretrukne valg for å handle mote på nett – og vi akter å jobbe hardt for dette! Vi håper du snart kommer tilbake og får oppleve vår splitter nye og spennende moteunivers. Og som vi sier på STYLEPIT:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. stylepit.
Fashion for all kind.
χ
Kvinne Merker Biotherm
Du har valgt:

Biotherm – verdensledende innenfor menns grooming

Biotherm Homme er verdensledende innenfor grooming for menn og hos STYLEPIT tilbyr vi et bredt sortiment av deres produkter til fordelaktige priser. Biotherm Homme serie for hudpleie er populær, med blant annet Sol og selvbruner, gaveesker og Eau de Toilette. Har du tørr hud, behøver en fuktighetsgivende ansiktskrem eller kanskje vil du ha en anti-aging krem? Hos Biotherm Homme finner du en ansiktskrem som passer akkurat ditt behov. Vis mer Glem ikke å rengjøre huden din! Varemerket har rengjøringsprodukter både for sensitiv og normal hud. Merkets solkrem er parabenfri, har en lett duft av sitron og kan brukes av hele familien.

Hos STYLEPITt finner du solkrem med solbeskyttende faktor 15 og 30 både i vanlig flaske og i pumpeflaske. Innenfor kroppspleie finner du Biotherm Hommes mest populære Shower gel for dusj og bad med frisk, oppfriskende duft som passer både for kropp og hår. I samme serie som deres geler finner du også parfyme, bodylotion og After shave med samme gode friske duft. Glem ikke å se litt nærmere på våre aktuelle kampanjer! Der finner du noen av Biotherm Hommes bestselgere til ekstra fordelaktig pris.

STYLEPIT tilbyr fri frakt, ingen tollgebyr og 30 dagers returrett. Det er rask leveranse (3-6 virkedager). Er du ikke fornøyd med et produkt sender du det tilbake innen 30 dager og får tilbake hele beløpet. Om du har noen spørsmål kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice som gjerne hjelper deg med dine spørsmål. STYLEPIT – en hel verden av vidunderlig shopping online. Velkommen inn for å titte rundt i vårt brede sortiment.
Vis mindre
Antall produkter: 69
Sortering.:
Antall produkter pr. side

Bli kunde

  • Se størrelsene dine, favorittmerker m.v. fra tidligere bestillinger
  • Følg status på bestillingene dine
  • Få gode tilbud før andre kunder
  • Motta nyheter og invitasjoner til moteevents
  • Online retur
Loading...