FRI FRAKT* & INGEN TOLLGEBYR - 30 DAGERS BYTTERETT*på ordre over 699kr
Nå har vi samlet alle våre nettbutikker under en nettbutikk med et nytt design og inspirerende innhold. www.stylepit.no Vis mer

Nå har vi skiftet navn til stylepit.no

Stylepit samler SmartGuy, SmartGirl, SmartKids og SmartSport under en nettbutikk med en ny look, nye kategorier og nytt inspirerende innhold. Sortimentet blir som før, en av de største i Norden innen mote for menn, kvinner og barn. Så du vil fortsatt ha muligheten til å finne de nyeste produktene fra de mest populære merkene. Vi vil gjerne gi deg litt mer enn det. I tillegg til dette, ønsker vi også, å gi deg en bedre handleopplevelse, du vil få den samme høye kvalitet på kundeservice, rask levering, sikker betaling og gode returneringsmuligheter. Og dette er bare begynnelsen. For vår ambisjon er at Stylepit vil være alle kundenes foretrukne valg for å handle mote på nett – og vi akter å jobbe hardt for dette! Vi håper du snart kommer tilbake og får oppleve vår splitter nye og spennende moteunivers. Og som vi sier på Stylepit:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. stylepit.
Fashion for all kind.
χ
Hjem Mann Klær Jakker
Du har valgt:

Vindjakker – alfa og omega når det gjelder bekledning

StylePit har et bredt sortiment av vindjakker produsert av markedsledende aktører som 2117 of Sweden, Humör, True North, Jack & Jones, Solid, Lyle & Scott, G-star, Anerkjendt, Superdry og Selected. Vi vet at når det gjelder klær, er det fremfor alt to faktorer som skiller et bra valg av bekledning fra et mindre bra. Vis mer Det første handler om at den fuktigheten som kroppen utsondrer, må transporteres bort fra huden – ellers blir kroppen fort nedkjølt, noe som igjen fører til at man mister energi. Det andre handler om at ytre elementer som vind og regn må hindres i å trenge gjennom plagget. En vindjakke er altså et sentralt innslag i en vel planlagt bekledning for den som oppholder seg mye utendørs. Særlig på høst- og vinterhalvåret her oppe i Norden er det veldig viktig å ta disse tingene i betraktning.

StylePit tar herrermote og klær for menn på største alvor. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg av klær og tilbehør, og vi er stolte over vindjakkene vi kan tilby.

For oss kommer alltid kvalitet og lave priser i første rekke. Vi er veldig opptatt av kundeservice, og at du som kunde skal bli fornøyd når du handler hos oss. På alle bestillinger hos StylePit har du 30 dagers åpent kjøp, med full returrett. Dessuten er gratis frakt alltid inkludert, uansett om bestillingen din er stor eller liten. Normalt sett har du dine bestilte varer hjemme hos deg i løpet av et par dager. Velkommen inn!
Vis mindre
Antall produkter: 796
Sortering.:
Antall produkter pr. side

Bli kunde

  • Se størrelsene dine, favorittmerker m.v. fra tidligere bestillinger
  • Følg status på bestillingene dine
  • Få gode tilbud før andre kunder
  • Motta nyheter og invitasjoner til moteevents
  • Online retur
Loading...