FRI FRAKT* & INGEN TOLLGEBYR - 30 DAGERS BYTTERETT
* PÅ ORDRE OVER 699KR

Nå har vi skiftet navn til stylepit.no

STYLEPIT samler SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport under en nettbutikk med en ny look, nye kategorier og nytt inspirerende innhold. Sortimentet blir som før, en av de største i Norden innen mote for menn, kvinner og barn. Så du vil fortsatt ha muligheten til å finne de nyeste produktene fra de mest populære merkene. Vi vil gjerne gi deg litt mer enn det. I tillegg til dette, ønsker vi også, å gi deg en bedre handleopplevelse, du vil få den samme høye kvalitet på kundeservice, rask levering, sikker betaling og gode returneringsmuligheter. Og dette er bare begynnelsen. For vår ambisjon er at STYLEPIT vil være alle kundenes foretrukne valg for å handle mote på nett – og vi akter å jobbe hardt for dette! Vi håper du snart kommer tilbake og får oppleve vår splitter nye og spennende moteunivers. Og som vi sier på STYLEPIT:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. stylepit.
Fashion for all kind.
χ
Hjem
Du har valgt:

Føl deg fri med Spiller trøyer

Spiller trøyer på STYLEPIT.no er det perfekte plagget for deg som rører mye på deg, eller trener fast. Enten du trener lagsport eller på treningsstudio, vil disse plaggene få deg til å føle deg enda bedre! Med en rekke ulike varianter av stil, farge og fasong er det lett å finne en treningskjorte som passer din smak.

Spiller trøyer fås for både mann og dame og finnes i ulike fasonger. Vis mer Det de fleste forbinder med Spiller trøyer, er den luftige passformen. T-skjorten kan kan være med på å gi deg den ekstra frihetsfølelsen når du trener. Om du foretrekker en stilig slim fit eller V-hals, får du også det på STYLEPIT.no. Kvalitet er svært viktig når du skal velge treningstøy. Ønsker du en behagelig økt, er kun den beste kvaliteten god nok. Disse plaggene er lagd av et svettetransporterende material som gjør at din kropp får puste underveis i treningen.

Finn din favoritt blant ulike mønstre, trykk og farger. Hva med en stripete skjorte i rød og hvit, eller en mer klassisk ensfarget variant? På STYLEPIT.no finner du Spiller trøyer fra kvalitetsmerker som Hummel Sport, Nike, adidas, umbro og Kappa. Uansett om du er aktiv eller ikke, vil disse overdelene gi deg en avslappet look. Du vil ikke bare føle deg komfortabel, men også mer bevegelig.

Hos STYLEPIT.no får du som alltid fri frakt og ingen tollgebyr. Du får varene levert på døren innen 3-6 virkedager. Om plagget ikke skulle passe, kan du returnere det innen 30 dager og få tilbake pengene. Vi ønsker deg en god handleopplevelse på STYLEPIT.no.

Vis mindre
Antall produkter: 64
Sortering.:
Antall produkter pr. side
Hummel 'Stay Authentic' spilletrøje 329,75 kr 299,75 kr
HUMMEL Sport 'Stay Authentic' spilletrøye 239,75 kr 219,75 kr
 • Zoom
 • Størrelser

  Størrelser på lager

  Medium, Large, XLarge, XXLarge, XXXLarge, 6-8 år
  Mange størrelser tilgjengelig
 • Ønsker meg

Bli kunde

 • Se størrelsene dine, favorittmerker m.v. fra tidligere bestillinger
 • Følg status på bestillingene dine
 • Få gode tilbud før andre kunder
 • Motta nyheter og invitasjoner til moteevents
 • Online retur