Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp4.8 av 5 på Trustpilot

Om stylepit.no

Velkommen hos Stylepit – stedet hvor du finner et av Nordens største og beste utvalg av moteklær for hele familien. Vårt ønske er å levere den beste kundeopplevelse for hele den skandinaviske familie som kjøper online. Derfor håndplukkes våre kolleksjoner av passionerteinnkjøpere med respekt for den travle familie som trenger å spare tid ved kjøp av mote å få inspirasjon til en hverdag som skal fungere. Vi skaper de beste mulighetene for gode kjøp ved alltid å jobbe ut fra et kvalitetsaspekt i såvel innkjøb som kundeservice å levering. Hos Stylepit kan du alltid forvente litt ekstra. Det mener vi er respekt for alle vi jobber sammen med og for.

Over 20 års erfaring

Når du handler hos Stylepit får du over 20 års erfaring med på kjøpet. Vi har vært en av Danmarks førende online mote detailhandlere siden år 2000. Derfor vet vi hva en travel familie trenger for å kunne handle på nettet. Stylepit er i konstant utvikling å kundeopplevelsen vil opptimeres løpende som våre leverandører også kan endre seg etter våre kunders behov. Stylepit har vunnet den store tittel Vekst Gazelle av Børsen i seks år på rad og har blandt andre prestisjefyllte priser også vunnet den danske e-handel Award og europeisk e-handel Award. Stylepit har sitt hovedkontor i Kjøbenhavn men selger til hele Norden.

Kontakt stylepit.no

Tipps: Du kan finne svar på de vanligste spørsmål på vår kundeservice side. Du er naturligvis alltid velkommen til å ringe til oss. Nummeret er: (+47) 21 98 40 41. Telefonene er åpne Mandag - Torsdag: 09:00 - 15:00 Fredag 09:00 - 14:00

Spørsmål i forbindelse med retur

Ved retur av varer til oss henviser vi til returdokumentene som følger med i pakken. Har du spørsmål om dette kan de rettes til kundeservice@stylepit.no - husk å opplyse ditt ordrenummer/bestillingsnummer.

Generelle henvendelser om våre produkter og levering

kundeservice@stylepit.no

Adresse til stylepit.no

Stylepit A/S Co/postens godsenter 0060 Oslo Tlf. (+47) 21 98 40 41 CVR: 25286510 Vi ser frem til å høre fra deg!

Kvalitet

Vi er en tillitsskapende, løsningsorientert virksomhet hvor serviceniveau alltid skal overstiger forventningene.

Respekt

Vi møter kunder og partnere som vi selv ønsker å bli behandlet

Passion

Vi inspirerer våre kunder gjennom våre dedikerte partnerskaper og online forretning.

Stylepits vision:

Og gi den beste Kundeservice til den skandinaviske kunde som handler mote online og samtidig sikre en solid profitt for å kunne skape en bærekraftig virksomhet.

Stylepits mission:

Våre kunder vil hele veien gjennom virksomheten møte en personlig og inspirerende erfaringer hos stylepit som støtter familiens valg av mote. Kundene vil oppleve rask levering lett retur og den aller beste Kundeservice. Kunden vil anbefale stylepit til familie og venner fordi stylepit alltid overgår forventningene.