Om stylepit.no

Velkommen til STYLEPIT – stedet hvor du finner et av Nordens største og mest omfattende utvalg av moteklær til hele familien. Vår mission er å levere den beste kundeopplevelsen til hele den skandinaviske familie som kjøper online. Derfor håndplukkes våre kolleksjoner av passioneredeinnkjøpere med respekt for den travle familie som trenger å spare tid ved kjøp av mote å få inspirasjon til en hverdag som skal fungere. Vi skaper de beste mulighetene for et godt kjøp ved alltid å abeide ut fra et kvalitetsaspekt i såvel innkjøb som kundeservice å levering. Hos Stylepit kan du alltid forvente litt ekstra. Det mener vi er respekt for alle vi jobber sammen med og for.

Over 17 års erfaring

Når du handler hos STYLEPIT får du over 17 års erfaring med på kjøpet. Vi har vært en av Danmarks førende online mote detailhandlere siden år 2000. Derfor kjenner vi også våre kunder å vet hva en travel familie trenger for å kunne handle. STYLEPIT er i konstant utvikling å kundeopplevelsen vil opptimeres løpende som våre leverandører også kan endre seg etter våre kunders behov. STYLEPIT har vunnet den store tittel Vekst Gazelle av Børsen i seks år i rad å har blandt andre prestisjefyllte priser også vunnet den danske e-handel Award og europeisk e-handel Award. STYLEPIT har sitt hovedkontor i Kjøbenhavn men selger til hele Norden.

Kontakt stylepit.no

Tipps: Du kan finne svaret på de hyppigste spørgsmål på vår kundeservice side. Du er naturligvis alltid velkommen til å ringe til oss. Nummeret er: (+47) 21 98 40 41. Telefonene er åpne Mandag - Torsdag: 09:00 - 15:00 Fredag 09:00 - 14:00

Spørsmål i forbindelse med retur

Ved retur av varer til oss henviser vi til returdokumentene som følger med i pakken. Har du spørsmål om dette kan de rettes til kundeservice@stylepit.no - husk å opplyse ditt ordrenummer/bestillingsnummer.

Generelle henvendelser om våre produkter å levering

kundeservice@stylepit.no

Adresse til stylepit.no

Stylepit A/S Co/postens godsenter 0060 Oslo Tlf. (+47) 21 98 40 41 CVR: 25286510 Vi ser frem til å høre fra deg!

Kvalitet

Vi er en tillitsskabende, løsningsorientert virksomhet hvor serviceniveau alltid overstiger forventningene.

Respekt

Vi møter kunder og partnere som vi selv ønsker å bli behandlet mødt

Passion

Vi inspirerer våre kunder gjennom våre dedikerte partnerskaper å online forretning.

Stylepits vision:

Og yte den beste Kundeservice til den skandinaviske kunden som handler mote online å på sammtidig sikkre en solid profitt for fortsatt å skape en bærekraftig virksomhet.

Stylepits mission:

Våre kunder vil hele veien gjennom virksomheten møte en personlig og indspirerende erfaringer hos stylepit som understøtter familiens valg av mote. Kundene vil oppleve hurtig levering enkel retur og den beste Kundeservice. Kunden vil anbefale stylepit til familie og venner fordi stylepit alltid overgår forventningene.