Gratis retur   •   50 dagers åpent kjøp   •   9,4 på Trustpilot
Stylepit

Personvernpolicy

Hos STYLEPIT.COM A/S prioriterer vi datasikkerhet og konfidensialitet veldig høyt fordi vi vet at det er høyeste prioritet for den kritiske forbrukeren som handler online. Samtidig vil vi gjerne gi deg best mulig opplevelse når du bruker våre nettsider. Derfor samler vi inn noen informasjon vi bruker når du handler hos oss eller besøker nettstedet vårt.

Det kan være informasjon om hvilke sider du besøker, og hvilke funksjoner du bruker. Nedenfor kan du lese mer om hvilke typer informasjon vi samler inn, hva vi bruker de til, og hvilke rettigheter du har som forbruker som følge av EU Personopplysningsloven.

HVEM ER DATA ANSVARLIG I STYLEPIT?

Den øverste data ansvarlige i STYLEPIT.COM A/S er Direktøren. Spørgsmål vedrørende persondata, virksomheten oppbevarer på enkeltpersoner, kan fås ved å kontakte kundeservice via telefon (+47) 21984041 eller kundeservice@stylepit.no..

HVILKE TYPER INFORMASJON SAMLER STYLEPIT

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-post-adresse samt andre opplysninger, du ga oss i forbindelse med opprettelse av din profil og bruk av vår service
  • Informasjon om kjøp og levering av varer og tjenester, inkludert varekomposisjon og kjøpshistorikk
  • Opplysninger som sendes fra ditt drev når du bruker STYLEPITs hjemmesider eller andre, tilknyttende hjemmesider. Det kan gjelde din enhets id, enhetens type, browsertypen, lengden av den session, du har hatt på vårt site, din geografiske plasering, henvisnings-URL’er, elektroniske adresser (fx IP- og MAC-adresse), terminalutstyr- og forbindelsesopplysninger, preferencer og opplysninger vedrørende bruk på STYLEPITs sider. Disse personopplysninger samles også via cookies, tracking-url'er, beacons mv.

HVA BRUKER STYLEPIT.COM A/S DINE OPPLYSNINGER TIL?

Når du legger en ordre hos STYLEPIT eller tilmelder deg våre Anbefalinger eller Nyhetsbrev, overfører du persondata til oss som vil vi passe godt på. Når du beveger deg rundt på vår hjemmeside, gjør bruker vi også cookies som følger din aktivitet og på andre tredjeparts-sites. Nedenfor kan du lese mer om personopplysningene vi samler, hvordan vi bruker dine personlige data og hva vi bruker dine personlige data til.

1. Behandling og fremsendelse av ordrer

STYLEPIT.COM A/S samler personlig informasjon i forbindelse med kjøp for å kunne behandle og sende ordren din. Dine personlige opplysninger kan bli overført til STYLEPIT.COM A/S’ lager i Polen i forbindelse med pakking og forsendelse av varer. I tillegg blir dine personlige opplysninger gitt til eksterne partnere som vi bruker i forbindelse med ekspedisjonen og forsendelsen av bestillingen din. Endelig kan informasjonen din brukes til å undersøke mistanke om svindel.

Vi gjør oppmerksom på at lover og forskrifter om beskyttelse, behandling og utlevering av personopplysninger i enkelte land kan avvike fra gjeldende regler i Danmark. Når du sender inn dine personlige opplysninger, godtar du at informasjonen din overføres til andre land på deres vilkår.

For at vi skal kunne levere varer til deg, trenger vi ditt navn, din adresse og telefonnummeret ditt hvis du vil ha leveringsinformasjon via SMS.

Vi samler også din e-postadresse slik at vi kan sende deg en bestillingsbekreftelse via e-post og informere deg når bestillingen din er sendt. På samme måte vil din innleverte personlige informasjon bli brukt hvis du ønsker å returnere varene du har kjøpt fra oss.

2. Markedsføring via e-post og gjennom eksterne partnere

Vi bruker kun dine personlige opplysninger til markedsføringsformål, hvis vi har ditt samtykke, å kontakte deg med informasjon om gode kjøp, trender og annen nyttig informasjon som vi tror vil være relevant for deg. Du samtykker til dette ved å si "Ja, takk for tilbud og anbefalinger" i betalingsprosessen eller ved å abonnere på vårt nyhetsbrev. Hvis du har kjøpt fra oss tidligere, bruker vi også kjøpshistorikken din til å tilpasse innhold som kan forbedre brukeropplevelsen på nettstedet ytterligere.

Hvis du abonnerer på å motta vårt nyhetsbrev, må STYLEPIT.COM A / S gi videre og motta kunde- og medlemsinformasjon og informasjon om ditt kjøp for å forbedre shoppingopplevelsen på STYLEPIT.COM A/S’ kunder, samt for å forbedre og målrette markedsføringen vi sender til deg.

STYLEPIT håndterer personopplysninger for markedsføringsformål i samsvar med gjeldende lov, herunder kravet om samtykke før sending av elektronisk markedsføring og bruk av personopplysninger for å gjøre relevant målrettet markedsføring på tredjepartsplattformer, som ikke nødvendigvis er begrenset til Facebook og Google. Vi bruker bare dine personopplysninger i denne sammenhengen hvis du har gitt ditt samtykke til at vi kan bruke kjøpshistorikken for segmentert markedsføring i henhold til personvernreglene, og har sagt ja til å motta anbefalinger og tilbud.

Hvis du angrer ditt samtykke og ønsker å fjerne dette samtykke til å vises i vår database med e-postadresser, som vi bruker i markedsføring med eksterne partnere, kan du når som helst gjøre dette ved å kontakte vår kundeservice via telefon eller via e-post.

Ønsker du at annullere ditt samtykke til markedsføring via e-poet, kan du også avmelde deg fra våre nyhetsbrev.

3. Markedsføring via cookies på vår hjemmeside og på tredjepartshjemmesider

STYLEPIT.COM A/S bruker cookies for å kunne gi deg den bedst mulige kjøpsopplevelse når du besøker vår hjemmeside, blandt annet til løpende forbedringer av brukeropplevelsen, basert på brukernes mønster.

En cookie er en liten tekstfil, som brukes på datamaskinens harddisk, smartphone eller annet it-utstyr. Den lar deg gjenkjenne din datamaskin / IP-adresse og samle informasjon om hvilke sider og funksjoner du besøker.

Vi bruker også cookies for å målrette vår markedsføring og dekke dine behov og for å generere statistikk om bruken av nettstedet vårt. Cookies lar deg gjenkjenne din datamaskin / IP-adresse og samle informasjon om hvilke sider og funksjoner du besøker.

Noen cookies lagres til du lukker nettleseren mens andre lagrer i lang tid.

STYLEPIT bruker også tredjepartscookies. En tredjepartscookie er en cookie som er plasert av andre enn STYLEPIT selv, det kan f.eks. være andre nettsteder, som tilbyr innhold på vår nettside, leverandører til noen av våre funksjoner på hjemmesiden eller analyseprogrammer. Nedenfor kan du se en liste som inneholder noen av de viktigste tredjepartscookies vi bruker.

  • Google Analytics
  • Tweakwise
  • Facebook

Hvis du fortsetter fra STYLEPIT.COM A / S 'nettsteder til et tredjeparts nettsted skal du være oppmerksom på at nye cookies kan lagres som STYLEPIT.COM A / S ikke kan påvirke. Her må du sørge for at du er kjent med den angitte nettsidenes cookiespolitikk.

Ønsker du ikke at vi bruker cookies på datamaskinen din, skal du slå cookies fra på nettleseren din. Bør du være oppmerksom på at det i så fall kan det være tjenester og funksjoner som du ikke kan bruke fordi de krever cookies for å huske valgene du gjør. Du kan følge linkene under hvis du vil slette coockies fra nettleseren din.

Guides for å fjerne cookies gjennom nettleserinnstillinger:

Slik innstiller du nettleseren din til ikke å lagre cookies på din datamaskin

Du skal være oppmerksom på, at hvis du velger å slå fra cookielagring i din nettleser, kan vi ikke gi deg en opptimal brukeropplevelse på hjemmesiden vår.

Safari

Klikk på "Anonymitet"

For å slette cookies og cache skal du velge "Fjern alle data fra nettleser…".

Hvis du klikker på "Opplysninger", kan du slette individulle cookies.

Husk å starte Safari på nytt når du har slettet dataen på nettleseren.

Internet Explorer

Slik fjerner du eksisterende cookies:

Klikk på 'Safety' (Sikkerhet) i kommandobaren ytterst i høyre side / 'Delete browsing history' (Slett nettdata) . Sett flueben i 'Preserve Favorites website data' (Bevar data om favorittnettsteder) og i 'Cookies' / 'Delete' / 'OK'.

Slik unngår du lagring av cookies i fremtiden:

Klik på 'Safety' (Sikkerhed) i kommandobaren yderst i højre side. Under 'InPrivate Browsing' (InPrivate-filtrering) sæt flueben i 'Do not collect data for use by InPrivate Filtering' (Bloker automatisk) / 'OK'.

Mozilla Firefox

Slik fjerner du eksisterende cookies:

Klikk på 'Tools' (Innstillinger) i menubaren / 'Options' / 'Privacy' (Privatliv) / 'Remove individual cookies' (Fjerne individuelle cookies) / 'Remove All Cookies' (Fjern alle cookies).

Slik unngår du cookies i fremtiden

Klik på 'Tools' (Indstillinger) i menubaren / 'Options' / 'Privacy' (Privatliv) / sæt flueben i 'Tell websites I do not want to be tracked' (Fortæl websteder, at jeg ikke vil spores).

Google Chrome

Slik fjerner du eksisterende cookies:

Klikk på værktøysikonet øverst i menubaren / 'Tools' (Flere værktøyer) / 'Clear browsing data' (Slett browserdata) / sett flueben i 'Empty the cache' (Browserhistorik) og 'Delete cookies and other sites data' (Cookies og andrewebsite- og plugindata) / 'Clear browsing data' (Ryd Browserdata).

Slik unngår du lagring av cookies fremtiden

Klikk på 'Chrome menu' ikonet i browser toolbaren / Settings' (Indstillinger) / 'Show advanced settings' (Beskyttelse av personlige opplysninger) / 'Privacy' / 'Content settings' (Innstillinger for innhold) / 'Cookies' / 'Block cookies by default' (Bloker alltid websites fra å lagre data) og (Bloker tredjepart cookies og websites).

Google Analytics

Ønsker du å fjerne muligheten for at vi kan følge din aktivitet på vårt site gjennom Google Analytics, kan du installere følgende plugin i din browser, utbudt av Google selv: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

HVOR LENGE OPPBEVARER STYLEPIT.COM A/S MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Når du har gjort et kjøp på STYLEPIT og derfor har gitt dine personlige opplysninger til oss, for at vi kan levere varerne, oppbevarer vi dine ordreopplysninger i vårt interne ordresystem i fem (5) regnskapsår i henhold til Bokføringsloven. Ordreopplysningene i det interne ordresystem blir ikke kryptert og blir ikke videregitt til tredjepart, med mindre du har avtalt i kjøpsprosessen at informasjonen din kan brukes til markedsføringsformål for STYLEPIT.

Når vi bruker cookies til å følge dine aktiviteter på vårt site, lagrer vi disse opplysninger (device-id, IP-adresse mm.) i femti (50) måneder i henhold til rettningslinjene i vårt performanceværktøy Google Analytics.

Hvis du starter en ny økt på nettstedet vårt eller foretar et nytt kjøp, vil oppbevaringsperioden for din personlige informasjon og tilhørende samtykke i systemet bli fornyet til de fem (5) regnskapsårene som gjelder og for Google Analytics femti (50) måneder..

Ønsker du at afmelde dig vores nyhedsbrev, kan du frit gøre det i din konto på vores hjemmeside eller ved at klikke på Afmeld-linket i bunden af en af de e-mails, du har modtaget fra os.

Ønsker du å avmelde deg fra våre nyhetsbrev, kan du fritt gjøre dette på din konto på vår hjemmeside eller ved å klikke på Avmeld-linket i bunden av e-postene, du har mottat fra oss.

SIKKERHET

STYLEPIT.COM A/ S har i samarbeid med danske og polske revisjons- og advokatfirmaer kartlagt, utarbeidet og gjennomført en rekke interne sikkerhetstiltak for å sikre at datamaskinprosedyrene våre overholder de sikkerhetsstandarder som er påkrevet av gjeldende lov om personopplysninger når det gjelder manipulering , tap, ødeleggelse og forebygging av personopplysninger som behandles av uvedkommende i strid med loven.

Det gælder såvel sikkerhedsprocedurer for opbevaring af persondata fra kundedatabasen som beskyttelse mod misbrug af de interne medarbejderes persondata. STYLEPIT bestræber sig altid på at beskytte personoplysninger bedst muligt, afhængig af hvordan det aktuelle trusselsbillede ser ud.

DINE RETTIGHETER SOM BRUKER AV OG KUNDE HOS STYLEPIT.COM A/S’ websites

I henhold til EUs databeskyttelsesloven av 25. mai 2018 har du som kunde fått flere rettigheter. Du har rett til å få tilgang til personopplysningene som brukes av STYLEPIT.COM A / S, med forbehold om visse juridiske unntak. Du har også rett til å motsette seg innsamling og videre behandling av dine personlige opplysninger. I tillegg har du alltid rett til å rette eller slette feil informasjon.

Ønsker du å gjøre bruk av din rett til å få tilbakekallt ditt samtykke til markedsføring, kan du fritt gjøre dette ved å avmelde deg fra våre nyhetsbrev eller ved å kontakte vår kundeservice på kundeservice@stylepit.noeller tlf. +47 2198 4041. Telefonen er åpen mandag til torsdag 09-15 samt fredag 9-14. Vi besvarer din henvendelse angående dine dataforhold senest etter 30 dager.

ENDRINGER AV OPPLYSNINGER OG AVMELDING M.M.

Hvis du ønsker at vi skal oppdatere, endre eller slette personopplysninger vi har registreret om deg, hvis du ikke ønsker å motta ytterligere henvendelser fra oss via e-post eller på tredjepartshjemmesider, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du kontakte oss på  kundeservice@stylepit.no.

SLETTING

STYLEPIT.COM A/S Bruker og lagrer personlig informasjon du har gitt oss i forbindelse med ditt kjøp i opptil fem år i samsvar med gjeldende lov om regnskap. I analytiske verktøy som Google Analytics lagrer vi informasjon om bestillingen og kundenummeret i opptil 50 måneder (ca. 4 år) i henhold til rammen som er opprettet for lagring av informasjon i verktøyet. Deretter blir informasjonen automatisk slettet.

KONFLIKTER

Alle forhold og konflikter som måtte oppstå i forbindelse med bruken av nettstedet, er underlagt dansk lov i samsvar med EU Personopplysningsloven.

OPPDATERINGER AV VILKÅR

Vi oppdaterer våre vilkår for handel og personopplysninger kontinuerlig som EUs personverndata utvikler seg etter 25. mai 2018. For å følge fremtidige endringer når det gjelder vilkår for handel og personvern, kan du holde deg oppdatert på denne siden. Skulle det være store endringer i loven som krever at vi kontakter kunder igjen, vil en link til denne siden også bli inkludert i kommunikasjonen.

Senest opdateret 23. Juni 2018