Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp4.8 av 5 på Trustpilot

adidas Originals til barn

120 stk
120 av 2731 stk
  • 1
  • 2
  • >
  -40%
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  • 1
  • 2
  • >

  Klasse går aldri ut på dato

  Er du først inne og ser på adidas sko til barn, så er sjansene gode for at du enten eier eller har eid et par adidas superstar. Denne legenden innenfor streetfashion kom første gang på markedet i 1969, da som en hi-top basketballsko. Året etter kom den i en lav utgave, og det er slik vi hovedsakelig har kjent den siden. Selv om den opprinnelig var designet til å brukes på basketballbanen, så ble den etter hvert først og fremst en fritidssko. Man kjenner den igjen på det gummierte tåpanelet som alltid er der på en adidas superstar, men oppgjennom årene har den kommet i mange ulike fargekombinasjoner. Nå tilbys selvsagt klassikeren adidas superstar for barn også, både med og uten borrelås, ned til de minste størrelser. Vi har også andre typer adidas sko til barn, også de seneste modellene i det fresheste, hippeste designet. Hvorfor ikke matche deg og ungen i komfortable og kule adidas sneakers. Eller kanskje skal familien på ferie til sydligere strøk. Da har vi også adidas sandaler for barn og shorts for barn som gjør ferien betraktelig mer komfortabel. Klær fra adidas originals kan aldri slå feil, uansett hvor du er i verden. Alle trenger klær man føler seg vel i, ikke minst barn. Få tilsendt sko og prøv dem på barnet ditt før du bestemmer deg. Hos Stylepit er det alltid 50 dagers fri returrett. Og adidas har de kuleste skoene til barn.

  adidas Originals - Slitesterkt tøy i tidløst design

  Det viktigste når man skal kjøpe klær til barn er at man kjøper klær som blir brukt, og som er gode i bruk. Det er dette adidas originals klær for barn er designet med tanke på. Merket med de ikoniske tre stripene slutter ikke å fornye seg, og hos oss finner du det siste innenfor barnemote. Her finner du rosa treningsdresser til sporty prinsesser som av og til må kle på seg noe annet enn kjole. Eller har du en gutt som nekter å gå med jakke, da finner du unntaket fra regelen her. Å få på et barn dress er vanskelig, men ikke hvis det er en adidas joggedress vi snakker om. adidas originals lager komfortable plagg som er enkle å ha med å gjøre, skapt for hektiske hverdager der det ikke er tid til knapper og styr. Vil du unngå krangling om hva som skal kles på om morgenen, så kjøp inn klær fra adidas originals. Da er sjansene store for at hele familien kommer til å være fornøyd. De voksne vil være fornøyd med prisen og kvaliteten, og barna med hvor komfortable klærne føles på kroppen, og med hvor mange fine kommentarer de får av vennene sine. Der andre merkeklær kan skape et skille mellom folk, har adidas alltid vært et merke som forener mennesker. Mennesker fra helt forskjellige samfunnslag velger adidas, noe som viser det unike ved denne klesinstitusjonen. For det er det adidas har blitt. En institusjon, som bare fortsetter å levere.

  Myke pakker som ikke skuffer

  Det finnes ett eneste unntak fra regelen om at barn alltid lar seg skuffe av myke pakker. Og det er hvis pakken inneholder et plagg med adidas originals. Det kan være vanskelig å handle klær på vegne av barn. I det ene øyeblikket liker de det ene, i det andre øyeblikket har smaken skiftet. Men adidas kombinasjon av retro eleganse og den reneste, kuleste designen, så er det så og si umulig å bomme på annet enn størrelsen. Og er man så uheldig, så har man fri bytterett i 50 dager hos Stylepit. Enklere blir det ikke å finne en gave som faktisk blir tatt i bruk. adidas har alltid vært i tet når det kommer til sko og sneakers, og på barnesko ligger de enda lengre foran sine konkurrenter. Hos oss finner du de seneste modellene med den seneste teknologien utviklet for de minste føttene. adidas tar hele familien på alvor, og gjør det lett å matche hele gjengen om det skulle være ønskelig. Bare sjekk ut alle de ulike variantene av joggedresser. Det er ikke tilfeldig at motebevisste stjerner som David Beckham, både før og etter fotballkarrieren, har sverget til adidas. adidas har for lengst blitt et symbol dypt forankret i vår kultur, og det kommer det også til å være for de kommende generasjonene.