Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp4.8 av 5 på Trustpilot

Didriksons til barn

30 stk
30 av 2983 stk
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%

  La leken vare

  Ingenting er kjipere enn å måtte dra tidlig hjem fordi man begynner å fryse. Sørg for at det aldri skjer med barnet ditt og invester i en solid vinterdress fra Didrikson eller et tøft undertøysett i ull. Hos oss i Stylepit er det alltid mulig å gjøre et kupp på klær fra Didriksons. For eksempel kan man finne en stilig Didrikson vinterdress på salg som holder barnet varmt gjennom vinteren. Ingen tilbringer mer tid utendørs enn barn. Sørg derfor for at du ikke slurver på dette essensielle punktet og invester i en Didrikson jakke for barn. Didriksons vinterjakke-utvalg er det beste på markedet, og sørger for at barnet ikke trenger å holde igjen hvis den vil lage en snøengel eller bygge en snøtunnel. Vær på vakt hos oss i Stylepit, så du ikke går glipp av et kvalitetsprodukt fra Didriksons på salg i vår nettbutikk. En vinterdress fra Didriksons er av så høy kvalitet at den fint kan gå i arv gjennom en hel søskenflokk. Dette er tidløst klassisk design som aldri går av moten. Hos Stylepit finner du de beste tilbudene på disse praktiske og stilsikre plaggene. Leter du etter klær til barnet ditt, så trenger du ikke å lete lenger. Bestill det du tror vil passe og la barnet ditt prøve det før du bestemmer deg. Hos oss er det alltid 50 dager fri retur på alle produkter. Prøv Didrikson regntøy for barn og kjenn selv på den solide kvaliteten.

  Didriksons - Utendørsplagg som fungerer hele dagen

  Didriksons er utvilsomt en av de ledende aktørene på markedet når det kommer til regntøy og utendørsbekledning. Og uansett hvilken alder man er i, så slipper man ikke unna det faktum at man av og til bare må ha et funksjonelt plagg som stenger vann og kulde ute. Men jo yngre man er, jo vanskeligere er det å si ifra hvis det er noe i veien. Derfor er det superviktig at man ikler de minste i noe som garantert tåler dagen de skal igjennom. En Didrikson parkdress er et slikt plagg. Rett og slett det mest praktiske plagget du kan tenke deg. Her er det ikke rom for at en eneste vanndråpe kan trenge igjennom. Og selvsagt kommer de i Didriksons klassiske design, og finnes i både jente- og guttefarger. Didriksons produserer yttertøy for barn og voksne i alle aldre. Her finner du regndressen minstemann trenger til lange dager i sandkassen. Eller kanskje den mellomste trenger en varm Didrikson dunjakke? Vi har også lettere plagg, for eksempel Didrikson vårdress til de lysere månedene. Finnes værtypen, så har Didrikson plagget som gjør at du holder deg tørr og komfortabel til det værste er over. Et plagg kan ikke skape minnet, men det kan tilrettelegge for det. Ikke la et dårlig klesvalg ødelegge mulighetene barnet ditt har til å ha det moro. Gå for noe som både er praktisk og stilig. Gå for Didriksons erfaring når det kommer til utendørsbekledning.

  Med tanke på de kommende generasjonene

  Det er ingen tvil om at Didriksons skaper produkter med stor omtanke for de aller minste av oss. Og det er de som skal bo og leve på denne kloden også etter at vi har forlatt dem. Derfor har Didrikson en streng miljøprofil. I produksjonen tilsettes det minimalt med kjemikalier og ingen giftige substanser. I det hele tatt legger Didriksons hjerte og sjel i det å gjøre produksjonen sin så bærekraftig som overhodet mulig. Så enten du kjøper en Didrikson parkas til deg selv eller en Didriksons dress til en av dine små, så kan du være trygg på at dette er et firma som har tatt våre felles miljøutfordringer på alvor. Fra oppstarten av Didriksons i 1913 til dagen i dag har dette vært en produsent som setter pris på naturen vår. I dag bruker de kun resirkulert polyester og pfc-fri imprignering. Det er heller ikke brukt ekte skinn eller pels i noen av produktene. Stylepit er stolte av å tilby produktene til et merke som så til de grader tar miljøutfordringene på alvor og i tillegg klarer å levere varige kvalitetsprodukter i klassisk design. Didriksons klær gjør det mulig å utforske naturen vår i alle værforhold, og derfor er det også viktig for dem at produksjonen aldri går på bekostning av moder jord.