Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp9,4 på Trustpilot

Beauté Pacifique

1 stk
1 av 10353 stk
  -25%

  Historien om Beauté Pacifique

  Historien om Beauté Pacifique begynner i 1997, da Flemming K. Christensen grunnla selskapet. Før det hadde han bidrat til å utvikle ulike diagnostiske enheter for å måle hudens sunhet i samarbeid med både hud- og legemiddel produsenter. Utstyret ble også brukt til å kartlegge endringene som hudpleie og hudpleiebehandlinger har.

  Denne kunnskapen tok Flemming K. Christensen med seg da han begynte å utvikle hudpleieprodukter i Beauté Pacifique-regionen. Derfor blir alle hudpleieprodukter fra Beauté Pacifique testet og målt både ved objektive målinger gjort ved ultralydsskanning og med visuelle sammenligninger i form av før og etterbilder av behandlede personer.

  Fra begynnelsen betydde det at selskapets første kunder hadde en positiv opplevelse og oppnådde en gunstig effekt på behandlingen med produktene sine. Det førte raskt til at etterspørselen etter produktene økte, og snart vokste både produksjon og produktspekter.

  I dag har Beauté Pacifique rundt 50 produkter i deres portefølje, sysselsetter ca 40 ansatte som jobber med utvikling, salg og markedsføring av selskapets produkter.

  Alle nye produkter utvikles som det var det et legemiddel

  Når Beauté Pacifique utvikler et nytt hudpleieprodukt, jobber de og tenker på seg selv som et farmasøytisk selskap. De foreslår at de ikke bare bruker den nyeste kunnskapen fra medisinsk forskning, men også tester deres produkter med samme grundighet som om de var legemidler.

  Derfor er du sikker på at du ikke vil oppleve allergiske reaksjoner eller støte på stoffer med kjente langsiktige skadelige effekter i noen av Beauté Pacifics hudpleie og andre produkter.

  Alle nye produkter testes først i laboratoriet og deretter på en sirkel av frivillige forsøks personer som er nøye utvalgt for å dekke en så bred rekke hudtyper som mulig.

  Gjennom hele testen måles effekten og dokumenteres ved bruk av målinger gjort ved hjelp av det diagnostiske apparatet som Flemming K. Christensen selv har bidratt til å utvikle.

  Det er en grundighet og ses ellers bare i farmasøytisk industri, og er ikke kjent av mange andre produsenter av hudpleieprodukter. Ingenting er overlatt til tilfeldigheten og alt er bevist og dokumentert til minste detalj.

  Det betyr at du trygt kan bruge alle produkter fra Beauté Pacifique, uansett hvilken hudtype du har og hvilke allergier eller hudproblemer du sliter med. Produseres med samme kvalitetskontroll som legemidler Også selve produksjonen og kvalitetssikringen foregår som om det var en legemiddelsproduksjon. Det foregår hos søsterfirmaet GMPack, som er sertifisert for produksjon av medisiner.

  Beauté Pacifique produkter produseres og kvalitetssikres etter betydelig strengere krav enn andre hudpleieprodukter. Så hvis du vil være helt sikker på å unngå utslett og allergiske reaksjoner, er det produktene fra Beauté Pacifique du må velge.

  Selges over hele verden

  Det er nettopp alvoret og grundigheten til både produktutvikling og produksjon, noe som har gjort Beauté Pacifiqus så populær. Ikke bare hjemme, men også i resten av verden.

  Firmaets hudpleie- og øvrige produkter selges i alle fem verdensdeler. Så uansett hvor er i verden, kan du kjøpe Beauté Pacifique-produkter hvis behovet melder seg.

  Den store internasjonale suksessen har imidlertid ikke gjort at selskapet tenker på å forlate sine danske røtter. For å spørre selskapets grunnlegger er det at produksjon og utvikling foregår i Danmark nettop bidrar til å gi selskapet et mer seriøst bilde for kunder over hele verden.

  For Danmark er verden kjent for sin ekstra strenge lovgivning og kontroll av farmasøytiske selskaper. Så fordi produksjonen foregår hos et selskap som er sertifisert for produksjon av legemidler, får kundene ekstra tillit til at Beauté Pacifiques-produkter er i orden.

  Ultralydskannere hos fysiske forhandlere

  Et annet tiltak som gjør Beauté Pacifique's seriøse er at mange av selskapets forhandlere har en ultralydskanner som Flemming K. Christensen utviklet før starten av Beauté Pacifique.

  De vil gi en personlige og kompetente råd til butikkens kunder når de kjøper produkter fra Beauté Pacifique. Basert på skanning av den enkeltes hud, kan butikken nøye identifisere produktene som vil gi størst og merkbar innvirkning på kundene.

  Etterpå kan kundene kontinuerlig lage nye skanninger som dokumenterer effekten av behandlingen. Samtidig kan nye skanninger gi en anelse om hvilke andre produkter kunden kan legge til eller bytte til.

  Hos STYLEPIT har vi naturligvis ikke mulighet for å gi den samme grundige rådgivning, da vi ikke har fysiske butik. På den annen side selger vi produktene fra Beauté Pacifique til en pris hvor alle kan være med.

  Egen medisinsk hudklinikk

  En av de siste tiltakene som Beauté Pacifique ligger bak er åpningen av en privat, medisinsk dermatolog med egne tilknyttede dermatologer og en psykolog. Klinikken heter "Ambulatory". Her kan alle komme å få behandlet hudproblemer og solskader med selskapets produkter under ekspertrådgivning og veiledning fra erfarne dermatologer.

  I noen tilfeller fører behandlingene til utvikling av nye produkter, som så settes i produksjon av Beauté Pacifique. Det betyr at det hele tiden kommer nye, revolusjonerende kurer på markedet for spesifikke hudproblemer.

  Dette er et annet bevis på at Beauté Pacifique ikke er som andre produsenter av hudpleieprodukter og personlige pleieprodukter. Lidenskapen for å hjelpe og lindre den enkelte kundes hudproblemer på en seriøs og forsiktig måte, er drivkraften bak alt som selskapet gjør.

  Beauté Pacifique hos STYLEPIT

  Hos STYLEPIT er vi stolte over å være forhandler av hele Beauté Pacifiques serien av hudpleieprodukter, personlig pleie og pleie av solskader. Vi har kremer til forskjellige hudproblemer, dagkremer, bodylotions, rensekremer, scrubber, shampooer og såper fra Beauté Pacifique til både menn og kvinner.

  Se vårt store utvalg øverst på siden og nyt rask levering og 50 dagers gratis retur fordi du handler hos STYLEPIT.