Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp4.8 av 5 på Trustpilot

Björn Borg

17 stk
17 av 9561 stk
  -30%
  Bærekraftig
  -30%
  Bærekraftig
  -30%
  Bærekraftig
  -30%
  Bærekraftig
  -30%
  Bærekraftig
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%

  Boxer-revolusjonen

  Etter endt karriere er Björn Borg klar for nye utfordringer. I 1984 starter han opp klesmerke under eget navn, sammen med sjefsdesigner Rodhi Heintz, og i 1989 kommer gjennombruddet. Etter litt eksperimentering bestemmer merket seg for å satse på undertøy, og utvikler en herreboxer som verden ennå ikke visste de trengte. Det tar noen år før deres Bjørn Borg boxer Classic Shorts 3201 virkelig slår an, men da tar det til gjengjeld helt av. Med en uforlignelig passform og komfort kan ingen andre produsenter konkurrere. Suksessen er et faktum! Noen år senere kommer de første produktene for kvinner, og Bjørn Borg sitt undertøy har offisielt revolusjonert klesbransjen. Fem og tyve år senere er Bjørn Borg underwear fortsatt førstevalget til millioner av kvalitetsbevisste mennesker verden over. Dette er merket for deg som liker å utfolde deg på flere arenaer. Det var det svensken med de lange lokkene gjorde, og det er det han fortsatt inspirerer oss til å gjøre den dag i dag. Bjørn Borg sa ja takk til alt livet hadde å by på. Og han gjorde det med stil, og han gjorde det med dedikasjon. Det er denne dedikasjonen til stil som klesmerkets designere har hatt i bakhodet når de har utviklet produktene. Hvorfor nekte seg det beste? Hvorfor ikke gå for det hele? Uansett hva du gjør, så trenger du tøy som passer både kroppen og livsstilen din.

  Imperiet utvider seg

  Det begynner å bli en stund siden Björn Borg kun var kjent for undertøy. I dag er merket nesten like kjent for Bjørn Borg sko og andre kvalitetsprodukter. Selv om mannen Björn Borg solgte seg ut av selskapet for noen år siden, så lever hans rebelske og ambisiøse ånd videre i hvert eneste klesplagg. Aldri før har en personen bak et merke og produktene merket lager, gått så bra sammen. Hos Stylepit fører vi selvfølgelig boxerene og alt av Björn Borg undertøy, i tillegg til et stort utvalg av de andre produktene. Hva med et par solide Bjørn Borg vintersko som kan holde deg tørr og varm til våren kommer? Eller kanskje er du en person som rocker et par Bjørn Borg sneakers året rundt? Det er det mange som gjør. Først og fremst var jo Björn Borg en verdensledende idrettsutøver, så selvfølgelig fører merket noe av det beste og mest tøyelige sportstøyet som finnes. Leter du etter noe å jogge i? Prøv våre Bjørn Borg tights som sitter som et skudd, er elastiske og holder musklene dine varme. Når våren og sommeren endelig kommer, så kan det passe å bytte til en Björn Borg shorts i silkemykt stoff. Vi har også et stort utvalg på sports bh-er og annet tilbehør til et liv i fysisk utfoldelse. Vi har enkle, elegante sweatshirts og selvsagt Bjørn Borg-boxeren i alle regnbuens farger og alle menneskelige størrelser. Fyll opp kommoden med komfort og velvære. Ikke nekt deg selv det du trenger for å gå for dine drømmer. Uansett hva du velger å gjøre, gjør det med stil! Björn Borg-stil!

  Björn Borg - Nyt hvert sekund

  Enten du er kongen av fotballbanen eller dronningen av nattelivet, så trenger du undertøy som er så behagelig at de ikke forstyrrer. Det er dette som er tanken bak Björn Borg undertøy. Et par underbukser er ikke bare et par underbukser hvis det er Björn Borg underbukser. Boxeren tilrettelegger for at du skal kunne være hundre prosent til stede i det du gjør og nyte hvert sekund. I vår Björn Borg nettbutikk finner du det du trenger for å føre et aktivt og ambisiøst liv. Björn Borg produserer klær som gir et friskt inntrykk, men som har noe av den kalde stilrenheten vi forbinder med opphavsmannen. Enten du er på jakt etter et par sneakers eller et par nye Björn Borg vintersko, så finner du det hos oss. Vi har jevnlig gode tilbud på produktene, og du kan få dem levert hjem til deg innen tre til seks dager. Du har også 50 dagers åpen returrett om det skulle være noe som ikke falt i smak likevel. Ikke bruk tiden din i handlegater og på kjøpesentre. Med noen få klikk kan handleturen være over, og du har fri til å gjøre noe som du brenner for. Noe du gjør med stil. Noe du aldri gir opp. Gjøre det du trenger klærne til. Bestiller du de hos Stylepit vil de være i postkassen før du aner det.