Rødvin og Filippa

FilippaK Blog

Hvilken fantastisk start på helgen!

Jeg fallt fuldstendig pladask for min nye Filippa K strikkegenser. Den er oversize, navy og lekker. I går var jeg sammen med min venninde Sofie, og jeg skulle akkurat vise hende min siste kærlighet.
Det gikk ikke mange sekunder, så stod hun med den på og poserte for meg. Ja jeg ved den er nydelig… OG DEN ER MIN!

Jeg er helt vill med og være fashionable og casual på samme tid. Og er det noe bedre enn de to ting og samtidig være vanvittig flott?

Vi hadde en herlig ettermiddag. Sofie og jeg og selvfølgelig et lekkert glass rødvin.

filippa

 

 

PANNEHÅR ETTER DIN ANSIGTSFORM

lørdag 23.01 (1)

Billeder fra Pinterest

Har du overveiet pannehår, men stadig er i tvil om hvilken stil du skal gå etter? Det er nemlig ikke alt pannehår, som kommer til og kle deg, da pannehåret helst skal passe ansigtsformen din. Derfor har jeg laget en liten guide til hvilket pannehår du skal velge alt etter hvilken ansigtsform du har.

OVAL
Kjennetegn: 
pannen er større enn kjeven, lengden er 1,5 gange bredden, rund kjeven.
Hvis du har et ovalt ansigt er det avgjørende om du har en lav eller høy panne. Hvis du har en lav panne kan du med fordel ha superkort pannehår, da det vil få avstanden fra øyenbryn til hårlinje til og se lengere ut. Hvis du derimot har en høy panne, så skal du gå etter delt pannehår, som vil få pannen til og se kortere ut.

FIRKANTET
Kjennetegn: 
bredden på kjeven og pannen er det samme bredden og lengden er det samme, markante kinneben og en firkantet kjeve.
Hvis du har et firkantet ansigt, så skal du gå etter et avrundet og lett pannehår, da det vil gjøre trekkene dine mykere. Hvis du velger et super skarpt pannehår så ender du med og fremheve dine meget markante trekk, og ditt ansigt blir for skarpt.

RUNDT
Kjennetegn: 
store skinn, lengden og bredden er ca. det samme, rund og stor kjeve.
Hvis du har et rundt ansigt, så kan du med fordel ha helt rett og skarpt pannehår, da det vil gi mere kant til ditt ellers runde ansigt.

HJERTEFORMET
Kjennetegn: 
bred pande og sterke skinneben, lengden er større en bredden, liten kjeve med spiss hake.
Hvis du har et hjerteformet ansigt skal du gå etter pannehår som er pjusket og lagdelt, da det vil gjøre dit ansigtet ditt mykere. De lette lag og det pjuskede pannehåret vil fjerne dine skarpe trekk, og skape mykhet.

Når det kommer til pannehår, så er det utrolig viktig at det blir stylet og sitter perfekt. Derfor har jeg samlet noen av de beste hårprodukter som ditt (pande)hår vil elske. hårprodukter

Hvis du gjerne vil ha at pannehåret får den perfekte form, så er stylingprodukter virkelig din beste venn. For best resultstat skal du tørrket pannehåret rett etter dusjen – ellers kommer det ikke til at sitte ordenlig. Du kan selvfølgelig finne mange flere stylingsprodukter på STYLEPIT.

Magic is something you make

Norgeblog11
Selvværd handler om og acceptere hvem man er – og at man godt kan være god mot seg selv.
 
For meg er det viktigt og kunne slapp helt av på kvelden etter en produktiv dag. Jeg lager meg ofte en liten hygge-kveld-snack, smekker føttene opp i sofaen og hygger meg med en god bog.
 
I dag står snacken på jordbær og kandisert ingefær (Mmm!) Det kan godt være, at det er kaldt og kjedelig utenfor, men inne hos meg jobber jeg med og skape hygge og ro. Avslapping gir meg overskud til og kunne overskue alle gjøremålene i morgen.
 
Magi er ikke noe som bare kommer, magi er noe du skaper i ditt sind.
- Ha en skjønn kveld!norge2

STYLEPIT VINTER

Det er ikke alle som liker vinteren, men det gjør vi her. Vinter betyr nemlig ikke bare kulde, sludd og korte dager. Det betyr også hygge med de nermeste, varm kakao og ultimativ hygge. Men vi kan uansett ikke komme forbi kulden, men det er det heldigvis råd for. Jeg er selv vokst opp med mammas strikkegensere og det er det jeg gleder meg aller mest til om vinteren; de store og varme strikkegensere. De er ikke kun gode til at holde varmen, men gir også noe ekstra til ditt look. Inne hos STYLEPIT har vi veldig mange forskellige strikkegensere, og det handler bare om og komme igang med og lete. Jeg har samlet mine favoritter, som kanskje vil gjøre jakten lettere.strik blog se og noKjøp strikkegensere her!

FÅ EN RÅ LOOK MED SKINNSHORTS

læder (1)

Bilder fra Tumblr

Solen er startet med og titte frem igjen, og det betyr også, at det er tid til og få benene frem igjen. Der er veldig mange forskjellige shorts på markedet, men det er ét par, som du kan bruke hele året rundt; skinnhorts. Dessverre, skal du noen ganger betale en mindre formue for denne form for shorts. Men det betyr ikke, at du ikke skal ta denne trenden til deg. Vi har samlet 5 forskellige shorts, som ikke koster en formue – og selvfølgelig har vi også et forslag til hvordan du kan bruke dem.

læder

LOOK1 Har du en av de dager hvor du enten skal spurte rundt, eller bare ta det stille og rolig. Så finn en behagelig topp og et par gode sandaler. Så får du det ikke for varmt. Shortsne har en litt lengere lengde, og er derfor perfekt til og løpe rundt – eller slappe av i – da de ikke går opp og du slipper for irritasjon mellom lårene.
Topp – Suit // Shorts – Only // Sandaler – Duffy

LOOK2 Hvis du ikke er til det tøffe look, så er det heldigvis hjelp og hente. Gå etter et par skinnshorts i lysegrå eller hvit, miks dem med en løs bluse og et par lyse sandaler. Så tar du hardheten av looket, og det blir litt mere hverdags orientert.
Bluse – Saint Tropez // Shorts – Suit // Sandaler – Pavement

LOOK3 Men det kan også være du liker det litt mere tøffe look. Gå etter et par tøffe skinn støvler og en svart topp. Miks det med et par mørkegrå shorts, så du skaper en kontrast. Bruk evt. en skinnjakke til eller en rød leppestift og ha håret løst og villt.
Top – STYLEPIT // Shorts – Minimum // Støvler – Jeffrey Campbell

LOOK4  skinnshorts behøver ikke og være skinn all over. Velg evt. et par med skinndetaljer. Det skaper et fint og enkelt hverdagslook. Miks det med en grov grå genser og et par skinnsko, så du får litt kant. Det er et outfit som du kan bevege deg i, og passer derfor til både skole, jobb og café turer.
Trøje – InWear // Shorts – STYLEPIT // Sko – Tango

LOOK5 Hvis du er til et mere sporty look, så er skinnshorts perfekte. Velg en bluse med print, et par sporty shorts og et par hvite sneakers. Miks det hele med en høy hestehale og en stor shopper. Så er du parat til diverse hyggekvelder.
Bluse – Second Female // Shorts – OBEY // Sneakers – Adidas

BONUS! Hvis du likevel synes det er for kaldt med bare ben, så ta på et par strømpebukser under; det er nemmelig tillat med skinnshorts. På den måten kan du også bruke dem hele året.

Stylepit elsker denim

jeans1

Bilder fra Tumblr

Vi hos STYLEPIT elsker denim- og spesielt denim bukser. Det er en klassisk bukse, som burde være et fast invetar i enhver kvinnes garderobeskap. Kjenner du til de ulike jeans- mytene? Vi har samlet våre i en topp 5 jeans guide som forhåpentligvis hjelper til å motbevise mytene- eller iallefall forklare de litt.

Myte 1 – Hvis du fryser ned jeansen din, så forsvinner bakteriene.
FALSK! Noen bakterier forsvinner, men de værste blir boende. Dessuten er bakteriene fra jeansen hovedsakelig fra din egen kropp, så med en gang kroppen din begynner å varme stoffet, så kommer bakteriene tilbake.

Myte 2 – Hvis du vasker jeansen din, så skal du gjøre det forsiktig.

RIKTIG! Formen holder seg mye bedre hvis du ikke vasker jeansen din så ofte. Det gjelder spesielt jeans som ikke er blitt før-vasket, siden det tar lengre tid for denne typen jeans å tilpasse seg kroppsformen din. Når de til slutt må vaskes, så vreng dem og vask dem helst i kaldt vann.

Myte 3 - Bruk aldri tørketrommelen på jeans

FALSK! Hvis jeansen har mistet formen, så er det faktisk en god idé å la den kjøre seg en runde i tørketrommelen. Dermed kan nemlig jeansen komme tilbake til sin opprinnelige form. Husk dog å følge instruksene i buksene.

Myte 4 -Hvis du bruker jeansen i badekaret, så oppnår du den optimale passformen.

FALSK! Hvis du har på buksene dine i badekaret og venter på at de skal tørke, så er det virkelig waste of time. Det er kun et enkelt merke som lover dette, MEN det handler om at du bader dem i badekaret, tørker dem litt, og DERETTER tar de på. Derfor skal du først ta på buksen når de er lett tørket, og på den måten får du en perfekt passform.

Myte 5 - Mer strech = bedre jeans

KANSKJE! Det kommer virkelig an på hvordan kroppen din er skrudd sammen, og hva som du syntes er mest behagelig. Det kommer an på hvor stramme de skal være, og hvilke jeans du leter etter.

Ble du litt klokere nå? Kanskje – kanskje ikke, men en ting er ihvertfall sikkert; akkurat nå har vi supre tilbud på både jeans og bukser. Så ta en tur inn på STYLEPIT og finn yndlingsbuksa! Her er våre favoritter;

jeans2

Dere finner alle våre favoritter i det store salget vårt.

Sånn pakker du kofferten til restplassen

sea-sky-beach-holiday

Det er blitt ekstremt populært å hoppe på en restplass i ferien. Hvis dette høres gøy ut for deg, er det bare en ting i veien – du skal tross alt pakke kofferten NÅ. Derfor kan det være en god idè å ha 3 forskjellige typer reiser i bakhodet når du skal dra på tur, på denne måten blir det mye enklere å pakke. Derfor har vi samlet 3 inspirasjonsoutfits til 3 forskjellige reisemål; strand-, storby- og aktivferie.

FERIE

STRANDFERIE
Det er selvfølgelig viktig å pakke en flott bikini, men sørg også for et par behagelige sandaler, shorts og en luftig topp. Du skal primært ligge på stranden hele dagen, og derfor skal du pakke klær som er lett å hoppe inn -og ut i.
Top // Shorts // Sandaler // Bikini top // Bikini underdel

STORBYFERIE
Du kommer til å gå mye rundt, så husk et par gode sko. La outfittet være simpelt og lekkert – slik at det går til både shopping og deilige cafè besøk.
Top // Shorts // Sko

AKTIVFERIE
Er du en av de aktive, så gå etter klær som du kan bevege deg i. Et par løse shorts, en basic topp og et par gode sneakers- og glem selvfølgelig ikke ryggsekken. Alt handler om at du skal orke å ha på disse klærne over en lengre periode, og kanskje over flere dager.
Top // Shorts // Sneakers

Pssssst…  Akkurat nå har vi ordentlig gode tilbud på SKOSANDALER og SHORTS. Så her finner du noe som passer alle typer reiser!

 

Rabattkodens betingelser

Rabattkoden er kun gyldig i perioden oppgitt av koden, med handel over et minimumsbeløp.

Den kan kun benyttes èn gang pr kunde og kan ikke kombineres med andre koder.

Rabattkoden kan kun benyttes på stylepit.no.

Gjelder ikke alle merker og varer.

Rabatten kan ikke benyttes på allerede nedsatte varer.

Verdien kan ikke byttes til kontanter eller gavekort.

PÅ FESTIVAL MED VILA, ESPRIT OG VAGABOND

festival

Bilder fra Tumblr

Sommerferien nærmer seg, og det samme gjør Hove, Slottsfjell og Øyafestivalen – samt flere andre festivaler. Som vi allerede har skrevet, er de forskjellige festivalene blitt et motemekka, og derfor gjør det ikke noe å se bra ut, men hva skal man ha med? For å gjøre det litt lettere for alle festivalglade mennesker, har vi samlet våre favoritter fra 3 merker, så dere kan få fornemmelsen av hva som er de mest vesentlige plagg og produkter. Vi har utvalgt plagg fra EspritVila og Vagabond, fordi det er 3 merker, som passer perfekt inn på de forskjellige festivalene. Vi har utvalgt våre favoritter, men det er selvfølgelig mange flere plagg inne på STYLEPIT.NO. Her er våre tips på en perfekt pakket festivalbag;

festival12
Esprit til venstre og Vila til høyre. Alle sko fra Vagabond

Esprit
Esprit er kjent for deres simple og fine klær. Du har muligheten til å finne flere ulike stiler, som du kan piffe opp på forskjellig måte med forskjellig accesories. Nettopp dette er ekstremt viktig når det komemr til festivalooket. Grunnlaget skal være simpelt og kunne mikses på flere forskjellige måter – dermed kan du også bruke klærne flere dager i trekk, uten at noen legger merke til det – du behøver jo kun å tilføye et par kule sko, en lekker veske eller noen særegne smykker.

Finn alle våre favoritter og mye mer fra Esprit (HER)

Vila
Akkurat som Esprit, så er Vila kjent for deres forholdsvis simple silhuett. Du har muligheten for å gjøre klærne til ditt eget. Kolleksjonene er fylt med lekre og rene silhuetter, samtidig som det brukes rå materialer – med andre ord er de perfekte til et festivallook. Ved å bruke Vila er det rik mulighet for å samle det looket man gjerne vil have, og kombinere det på kryss og tvers.
Finn alle våre favoritter og mye mer fra Vila (HER)

Vagabond
Vagabond er perfekt til de forskjellige festivalene. Skoene er både laget av gode holdbare materialer og de kommer i flotte design. De er holdbare, og derfor behøver du ikke å bekymre deg om de skal bli ødelagt – for det blir de ikke. Vagabonds sko kommer i mange forskjellige modeller, og det er uten tvil noe til all slags vær og vind. Selvom høye hæler er et no go på diverse festivaler, så har Vagabond utstyrt deres sko med en mer chunky hæl, som gjør at du ikke kan merke forskjell på et par flate sko og dem med høyde på.
Finn alle våre favoritter og mye mer fra Vagabond (HER)

PAKK KOFFERTEN MED INWEAR, SAINT TROPEZ & DUFFY

summer2

Bilder fra Tumblr

Så kan vi endelig si det: det er snart sommerferie!

Mange vet allerede hvor turen går, og andre venter til siste øyeblikk, men uansett planer, så er ferien rett rundt hjørnet. 

Det betyr også at koffertene skal pakkes. Skal du ut og reise, skal det være plass til en masse nye saker på vei hjem, og derfor skal man ikke ha for mye med.

Det betyr også at koffertene skal pakkes. Skal du ut og reise, skal det være plass til en masse nye saker på vei hjem, og derfor skal man ikke ha for mye med.

For de fleste står valget mellom storbyferie eller en tur på sommerhytta for avslapning. Det er to vidt forskjellige garderober som skal med, og derfor har vi samlet våre favoritter, som uten tvil vil passe i kofferten. For å gjøre det hele lettere for deg, så er det akkurat nå opptil 50% i butikken.

Se hva vi ville valgt fra disse 3 forskjellige merkene:

sommerhus.storby

 

SOMMERHYTTE / AVSLAPNING
Når du skal på avslapningsferie / hyttetur, så handler det om å finne frem de behagelige klærne. Gå etter løse topper, behagelige gensere og flate sko. Ta evt. en varm strikkegenser med, da været kan skifte fra den ene dagen til den neste.
Rosa topp
 // Blåmønstret skjorte // Lyseblå bukser // Sorte bukser // Grå t-skjortr // Strikk // Mønstrede bukser // Mønstret bluse // Brune sko // Leopard sandaler // Grå sneakers // Sorte sneakers

STORBY
Når du skal på storbyferie, så må du gjerne være staset litt opp. Du skal nemlig ha med klær å gå med på dagen, men også penere klær når dere skal ut om kvelden. Ta pene enkle kjoler med, behagelige bukser og pakk naturligvis også noen lekre festplagg med i kofferten.
Sølvfarget t-skjorte
 // Hvit topp // Mønstret skjorte // Sølvfarget skjørt // Rosamønstret kjole // Sortmønstret kjole // Bukser med vidde // Grå genser // Høye hæler // Støvler // Brune sandaler

PS.: DuffySaint Tropez og InWear har vi mye mer av i nettbutikken – og nå har vi også kjempestort salg, hvor du kan finne akkurat det du trenger til ferien din.