Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp4.8 av 5 på Trustpilot

Bloomingville

1 stk
1 av 9273 stk
  -40%

  Historien om Bloomingville

  Bloomingville er grunnlagt i 2000, hvor Betina Stampe valgte å slippe løs sin fascinasjon med den nordiske stilen og sin egen kreativitet. I dag står Betina Stampe for det alt det kreative i virksomheten, mens mannnen er direktør for Bloomingville.

  Sammen skaper de nydelige kolleksjoner til hjemmet som består av moderne produkter med et nordisk streif, som er elsket både i og utenfor Skandinavia. Karakteristisk for Bloomingville er de høye kvalitet, samtidig med at prisene er lave. Det lar alle som elsker dekor og design få glede av de nydlige produktene som kommer i form av forskjellige kolleksjoner 8 ganger i året.

  De mange kolleksjonene gjør at Bloomingville alltid kan holde seg oppdatert med tendensen innen for hjemmets innredning. Du er derfor sikker på å få moderne og trendige produkter når du velger noe fra Bloomingville.

  På tross av den hurtge veksten og at merket for noen år siden ble del av et stort Amerikansk selskap som heter Regent Holding, greier Bloomingville fremdelses å bibeholde den opprindelige vision og skape smarte og kreative produkter til hjemmet i gode materialer og til veldig gode priser.

  Bloomingville for barna

  Bloomingville kolleksjoner er fullpakket med nydelige produkter som skaper atmosfæriske og personlige hjem. Du får nordisk design med et streif av vintage og trendige detaljer som er en unik kombinasjon.

  Innredning av barnas rom med produkter fra Bloomingville

  En av de helt unike egenskapene ved produktene fra Bloomingville er at produkter som egentlig har en praktisk funksjon samtidig er en stor del av innredningen. Alle produktene blir designet nøye ut fra, at de skal kunne medvirke til indretningen af hjemmet. Så derfor finder du her på siden også mange brukbare og praktiske produkter, som samtidig er dekorative på barnerommet.

  Den søte vegghyllen som er designet som en smilende snegle, men samtidig har hyller til leker, bøker osv. er et glimrende eksempel på dette. Også de mange kroge og knager til børneværelset, som er udformet som dyr, træer, skyer osv. er både dekorative og praktiske til at henge f.eks. vesker, jakker og kjoler op på. Farverike gulvtepper med et nordisk stil, moderne hyller i pastelfarver og illustrative leketepper er også noe du finner i det store utvalget fra Bloomingville. De har også også plakater, som fås til både gutte- og jenterom, og som har søte motiver i pene og duse farger.

  Bloomingville designer også søtt sengetøy, myke sengerander som gir barnet en sikkerhet i sengen og myke babynests til de nyfødte. Også puter i alverdens utformninger og design finner du i deres kolleksjoner.

  Felles for alle Bloomingville-produktene er at de bruker farger og illustrasjoner som er deilige for øynene. Uroer som fanger både det lille barnets oppmerksomhet og gjør stellingen tellere og hyggeligere.

  Bloomingville service for barn

  På Bloomingville designer de også tjenester for barn, slik at barna kan få noe som passer dem uten skarpe kanter. Det er heller ingen risiko for at det knuses hvis den faller på gulvet, noe som sannsynligvis vil være stor risiko når små barn er ivrige etter å spise ekte mat.

  De nordiske linjer går hele vejen i gjennom og det er en fryd for øyet å sette det nydlige service på bordet i hjemmet. Mange av tallerknerne har flotte illustrasjoner som kommer til syne, etter hvert som barnet tømmer tallerken sin for mat. Disse illustrationer går igen på kopper, knive, skeer og gafler, og der er både farver henvendt til drenge, til piger og til begge køn.

  Du kan også finne et stort utvalg av matkasser som er uunnværlige når barnet begynner å ha en lunsjpakke med barnehage eller skole. Hvis barnet ditt har en sterk holdning og en bestemt smak, kan du velge hvilken matkasse han eller hun vil ha. Det er ekstra glede å finne lunsjen.

  Dersom ønsker du nordisk smakfull design for barnas rom så bla opp til toppen av siden og finn noe av det beste på markedet.

  Her hos STYLEPIT har vi fokus på Bloomingvilles kolleksjoner som henvender seg til barn som på en og samme tid skaper et hyggelig og stilfullt barnerom som både barn og voksne vil sette pris på.

  Du finner praktiske produkter så som bestikk, tallerkner og matbokser, mange søte leker og ikke minst indretnings varer som f.eks. puter, lamper, sengekanter og mye mere. Til sammen gir det er hyggelig barnerom hvor barnet gerne vil leke og oppholde seg.

  Bloomingville leker

  En stor del av virksomhetens produkter for barn er leker. Leker er helt klart det som barna bruker mest tid på. Det er ikke kun barna som via lek utvikler motoriske ferdigheter og fantasi, det er også foreldrene, som får en pause når barnet blir opptat av en spennende lek.

  Med leker fra Bloomingville kan du lage et lekerom for barnet ditt som er fylt med gode leker. De fleste foreldres verste mareritt er alt for mye plastleker i skrikende farger som ligger i huset og og flyter overalt. Du trenger ikke å bekymre deg for å velge leker fra Bloomingville. De er både søte og hyggelige å se på og med duse farger og søte illustrasjoner går de direkte i barnehjerte.

  Som noen av lekene kan bl.a. nevnes fine trepuslespill for de 1-2-årige, myke leketepper i duse farger, som kan samles som et puslespill og som er geniale til de helt små barn og dukke- og gåvogner som er en god kilde til læring og lek. De har også lekemat som passer inn i lekekjøkkenet, bl.a. er lekre is som kan samles og mye mere. Barna finner inspirasjon til hverdagens lek og når de ser mor og far i kjøkkenet får de selv lyst til å lage mat i deres lekekjøkken.

  Oppbevaring fra Bloomingville

  I tillegg til og designe herlige leker, designer Bloomingville også oppbevaringsløsninger til lekene, hvor design og praktisk anvendelighet går hånd-i-hånd.

  Som foreldre vet du hvor vigtigt det er å ha noe og putte lekene i så det er lett å finne de igjen, men også så det er mulig og skape ro og orden på barnerommet. Her har Bloomingville heldigivis mange løsninger, som kan kombineres. Det gjelder bl.a. den geniale kombinasjonen av et leketeppe og en oppbevaringspose, hvor f.eks. klosser lett kan samles i via en snor som kan spennes til. Så i løpet av ingen tid kan du trylle frem både klosser og et leketeppe å sitte på når teppet brettes ut igjen.Denne løsningen er elsket av mange foreldre da det gjør opprydningen mye enklere og klossene ikke ligger på gulvet.

  Også Bloomingvilles trekasser hjelper med å holde orden på barnerommet. Kassene har hjul som gjør det enkelt for barnet selv å finne de frem. Dessuten har noen av de søte illustrationer.