Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp9,4 på Trustpilot

Beauté Pacifique for kvinner

1 stk
1 av 3524 stk
  -25%

  Renseprodukter fra Beauté Pacifique for kvinder

  Den viktigste forutsetningen for å opprettholde en sunn hud er å holde den ren. Dette gjelder ikke bare selve overflaten, men også hudens porer. Urenhet og overflødig fett kan stoppe hudens porer, slik at det danner betennelse som bidrar til å gi deg uren hud.

  Men døde hudceller kan også gi deg synlige problemer, samt bakterier og urenheter som kan utfordre huden. Barberer du for eksempel ben eller intimt område, som gir en annen skade som kan akkumulere bakterier og gi deg gener etter barbering.

  Derfor er det er viktig å rengjøre huden din i dybden. Det kan gjøres forsiktig og effektivt med renseprodukter som Beauté Pacifique har utviklet. For eksempel deres rensemelkprodukter. De renser huden for sminke og smuss og forberede huden til bruk av dine daglige pleieprodukter.

  Du kan også velge en av deres berikede toner. Det er en hud tonic som kan anvendes etter bruk av rensemelk. Den toner huden, har en behagelig kjøleeffekt og renser den forsiktig for overflødig hudfett. Etter behandlingen er huden igjen frisk og myk.

  Fullfør behandlingen ved å bruke din daglige fuktighets- dagkrem eller en av de spesielle anti-age dagkremer fra Beauté Pacifique.

  Beauté Pacifique fuktighetskremer for kvinner

  Hvis huden din skal klare seg best muligt hele dagen, er det viktig å sørge for fuktighet. Hele dagen utsettes den for et bombardement av uttørkende påvirkninger fra solen, vinden og hva du opplever i løpet av dagen.

  Beauté Pacifique tilbyr en bredt utvalg av forskjellige fuktighetsgivende og pleieprodukter, som kan anvendes til forebyggelse og behandle uttørrkning av huden. Produktserien inneholder alt fra bodylotions, forskjellige fuktighetskremer og til pleieprodukter for tørr og skadet hud. Alle produkter er tilgjengelige for ulike hudtyper, inkluderer også tørr hud som krever ekstra pleie og behandling.

  Anti-age, rynke- og solskade produkter

  Der hvor Beauté Pacifique produkter er spesielt kjent for er deres effektive og dokumenterte effekt, hudpleieprodukter anti-age, rynke og solskader. Her kan du nyte godt av den legevitenskapelige tilgangen, som alle firmaets produkter utvikles og produseres med.

  For den daglig hudpleien har Beauté Pacifique utviklet en patentbasert dagkrem med vitamin - D. Vi danner ikke mye av dette på grunn av frykten for hudkreft fra solens skadelige UV-stråling.

  D-vitaminmangel kan føre til alvorlige problemer, ikke bare for huden din, men også for din generelle helse. Her gir vitamin D-beriket dagkrem en mer naturlig absorpsjon av vitamin D gjennom huden. Samtidig inneholder dagkrem også vitamin A- som bidrar til å redusere aldring av huden, så vel som solbrenthet effektivt.

  Beauté Pacifique har også forskjellige typer anti-age-dagkrem og anti-rynkekrem for både øyne og ansiktshud. I tillegg har de utviklet en spesiell Line Combat Fluid som reduserer rynker, spor og linjer i huden, ved å få slappet av underliggende muskler i huden.

  Øyneprodukter fra Beauté Pacifique

  Spesielt er øynene tradisjonelt et av de første stedene du utvikler rynker. Samtidig plages mange kvinner med poser under øynene.

  Begge delene er tilgjengelige i Beauté Pacifics store palett av hudpleieprodukter. De har også et spesielt produkt mot "puffy eyes" som effektivt reduserer og ofte fjerner poser under øynene. For øyenlokk og området rundt øynene har firmaet også utviklet en spesiell vitamin A krem som reduserer rynker og andre aldersrelaterte tegn, samt en6 klar anti-rynkekrem for øyne og øyelokk.

  Anti-perspirant fra Beauté Pacifique

  For kvinner har Beauté Pacifique også utviklet en spesiell deo roll-on som har en effektiv anti-svetteffekt. Det motvirker både svette og lukt og har umiddelbar effekt.

  Kroppspleie fra Beauté Pacifique

  For vask og annen kroppspleie tilbyr Danish Beauté Pacifique et bredt spekter av produkter som spenner fra tradisjonelle sjampoer, balsam og bodylotions og flere spesialiserte produkter som deres anti-cellulitt gel og en krem som kan redusere arr og strekkmerker på huden.

  Anti-cellulitt gel effektivt reduserer appelsin hud, samt strammer huden på lårene. Effekten er klinisk bevist via Beauté Pacifique sine egne forsøksforsøk i forbindelse med utviklingen av produktet. Dermed kunne de dokumentere en reduksjon i hud uregelmessighet med så mye som 22% og effektiv reduksjon av lår sirkelen med 7%

  Beauté Pacifique - seriøs dansk hudpleie

  Til tross for det franske navnet, er Beauté Pacifique peruansk. Det ble grunnlagt i 1997 av ingeniør Flemming K. Christensen. Han hadde aldri trodd at han ville være interessert i hudpleie og hudpleieprodukter.

  Men på grunn av sitt medeierskap til den danske skannerprodusenten Cortex Technologies, kom han til å jobbe tett med dermatologer om hudleger for å utvikle hudskannere. De bidrar til å diagnostisere og dokumentere virkningene av behandlingene mottatt på kliniken.

  Mens han jobbet med dette ble han introdusert for kosmetikkindustrien, som etter hans mening også hadde mye å vinne ved å bruke hudskannere, spesielt i deres utviklingsarbeid. Men kosmetikkfirmaene var ikke mye for å åpne opp for dette. Det ga Flemming K. Christensen lyst til å gå inn i bransjen for å vise hva som var mulig med riktig utstyr. Samtidig ble hans kone, Margith Adler, tilbudt å kjøpe en såpe fabrikk av den senere Alto Nilfisk. Slik ble veien forbudnet for de to startet et nytt dansk forretningseventyr.

  I dag har selskapet mer enn 40 ansatte og har de siste 20 årene vært i bransjen, utviklet og lansert over 50 produkter. De har også sin egen hudklinikk, som mange av deres fysiske forhandlere har en av skannerne som Flemming K. Christensen hjalp til med å utvikle i sitt skannervirksomhet. Men vi kommer tilbake litt senere.

  En utviklingsprosess som er legemiddelindustrien verdig

  Det som virkelig skiller Beauté Pacifique fra alle andre selskaper i hudpleieindustrien, er deres svært medisinske tilnærming til utviklingsprosessen. Hele utviklingsprosessen følger nøye samme fremgangsmåte som når du utvikler medisin.

  Samtidig inneholder den nyeste kunnskapen om hudproblemer, hudtyper og hudsykdommer i selskapets utviklingsprogram, og samme grundige testing av produktene før de blir satt til salgs. Først testes produktene i laboratoriet og deretter på en nøye utvalgt gruppe personer som kan ha nytte av produktet. Ingen dyr brukes i testingen.

  I forbindelse med testene, brukes den spesielle hudskanneren Flemming K. Christensen har utviklet. Den brukes til å dokumentere den oppnådde effekten av de enkelte produktene, og på selskapets nettsted kan du se testresultatene for de fleste produktene.

  Utvalget av ingrediensene som inngår i de ulike produktene, er basert på de samme strenge kravene som for medisiner. Hvis det er minst mistanke om skadelige bivirkninger av en ingrediens bli den valgt fra. Samtidig forsøker selskapet å bruke naturlige midler og så få kunstige og kjemiske instrumenter og ingredienser som mulig.

  Streng utviklingsprosess er din trygghet

  Den strenge og videnskapelige utviklingsprosess ses ikke hos andre hudpleieprodusenter. Derfor er Beauté Pacifiques produkter blitt populære hos folk med sart hud og de som går opp i kun å bruke sikre hudpleieprodukter uten skadelig kjemi.

  Det å være kjent for sin alvor og stor grundighet, gir selskapets produkter størst sikkerhet. De kan brukes trygt, selv om du lider av allergier eller intoleranser mot visse stoffer - og selv om du har delikat eller skadet hud.

  Produksjonen foregår på legemiddel-sertifiseret fabrikk

  Med samme alvor, grundighet og vitenskapelig tilnærming i selskapets produksjon. Det finner sted på PMPack datterselskap, som er sertifisert av myndighetene til å produsere legemidler. Det krever noen strenge, veldokumenterte og velprøvde krav. De inkluderer spesifikke rutiner for alle deler av produksjonen fra rengjøring til emballasje.

  Også her skiller Beauté Pacifique sig ud i forhold til andre hudpleje- og kosmetikproducenter. For kravene til produktionsprocessen hos Beauté Pacifique er væsentligt skrappere og meget mere omfattende, enn fra firmaets konkurrenter.

  Selges over hele kloden

  Det er ikke kun her at firmaets produkter er populære. Så snart deres effektive innvirkning og sikre og strenge utviklings- og produksjonskrav ble kjent, ville resten av verden også få tak i de Danske kvalitetsproduktene.

  Det var utgangspunktet for en liten eksportsuksess for selskapet, som betyr at du nå kan kjøpe Beauté Pacifique-produkter på alle fem kontinenter. Så uansett hvor du er i verden, kan du alltid finne deres produkter.

  Beauté Pacifique forblir dansk

  På tross av den store internasjonale succes har Flemming K. Christensen og hans kone Margith Adler ingen planer om å flytte hverken firma, utvikling eller produksjon til land med lavere lønninger.

  For ifølge ekteparret bak Beauté Pacifique gir akkurat den Danske opprindelse ekstra troverdighet til produktene. For verden vet hvor strenge krav og offentlig kontroll det er med legemiddelsprodusenter.

  Seriøsiteten har blitt flyttet til forhandleren

  Seriøsiteten rundt firmaets produkter ligger ikke bare utviklingen og produksjonen. Den er flyttet helt ut i forhandlerleddet hos mange av de fysiske butikkene som selger produktene.

  Dette gjenspeiles i det faktum at flere av de fysiske butikkene har investert i en av hudskannerne som Beauté Pacifique søsterselskap Cortex Technologies har utviklet. Det brukes til å diagnostisere kundens hud, så butikkens kosmetolog kan gi seriøse og informertre råd om hvilke Beauté Pacifique-produkter kunder kan velge.

  Senere kan en ny skanning dokumentere den opnådde effekt. Samtidig givr den nye skanningen et godt beslutningsgrundlag for hvilke andre produkter kunden eventuelt kan skifte til eller supplere med for at oppnå den ønskede virkningen av behandlingen.

  Egen hudklinikk gir inspirasjon til nye produkter

  At Beauté Pacifique virkelig er seriøse rundt deres produkter, understrekes av, at firmaet i 2010 åpnet deres egen hudklinikk ved navn ”Ambulatoriet”. På hudklinikken tar hudlegene og psykologene imot pasienter med alle former for hudproblemer og solskader.

  De blir undersøkt og kan anbefale hvilke Beauté Pacifique-produkter som mest effektivt kan behandle deres problemer. Samtidig får de seriøse og kunnskapsrike råd om bruk av produktene.

  I spesielle tilfeller bidrar klinikken også til å utvikle nye produkter til selskapets utvalg av produkter. Det skjer vanligvis når de møter nye hudproblemer eller solskader som krever en annen form for behandling enn selskapets eksisterende produkter kan tilby kundene.

  Dette bidrar til å sikre den fortsatte utviklingen av Beauté Pacifics produktportefølje. Det er igjen å gjøre produktene dine til det naturlige førstevalg, selv om du selv har svært spesielle hudproblemer.

  Beauté Pacifique for kvinner hos STYLEPIT

  Hos STYLEPIT kan vi ikke tilby den samme skanner-baserte rådgivningen, som du kan få i en fysisk butikk. Til gjengeld er vi alltid lagerførende i alle Beauté Pacifiques produkter og vi sælger dem til en riktig god pris.

  Samtidig kan du glede deg over vår alltid hurtige levering og at du ved kjøp av produkter fra Beauté Pacifique har hele 50 dagers fri returret.