Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp9,4 på Trustpilot

Push Up BH

6 stk
6 stk
  -60%

  Hos STYLEPIT har vi en push-up-BH til alle kvinner uansett hvilken størrelse du har på brystene. Det er nemlig ikke kun dem med små bryster som kan få glede av en super push-up BH. Og hvorfor ikke unne seg en BH som løfter opp puppene slik at de bliver fremhevet på best mulig måte samtidig som de passer til alle former for tøy? Pushup-BH-er kan fås i mange smarte og praktiske designs og prisklasser slik som for eksempel Calvin Klein, Marlies Dekkers, DKNY, Femilet og Triumph. Utvalget er stort her hos STYLEPIT, og det er mange farger, mønstre, stiler og størrelser å velge mellom. Du kan sortere BH-ene i sortimentet vårt både etter farge, merke og størrelse. På den måten blir det enkelt å finne ut av hva som er den beste push-up BH-en til deg og dine bryster. STYLEPIT tilbyr som alltid gratis* frakt og hele 50 dagers returrett. På den måten trenger du ikke være bekymret for at du ikke får prøvd BHen før du kjøper den. Du har god tid til å prøve den hjemme foran speilet, og kan også bytte BHen dersom det er feil størrelse eller dersom du ikke er helt fornøyd.

  Push-up BH – perfekt både for store og små bryster

  En push-up-BH er noe av det viktigste man kan ha i undertøysskuffen sin. Det kan gi små bryster mer fylde mens større bryster blir løftet og får støtte og vakkert formet på beste vis. Det er ikke bare oss moderne kvinner som ønsker å vise frem formene våre på forskjellige og flatterende måter. Kvinner helt tilbake til det gamle Hellas bar et bånd som var laget av ull eller lærret foran brystene som var bundet bakpå ryggen. Dessuten fant noen arkeologer fire BH-er i Tyrol som kan dateres til år 1440. Etter dette kom korsettet på moten. Bh-en som minner om den vi bruker i dag ble laget for første gang i 1913 da Mary Phleps Jacobs fra New York bestemte seg for å la tjenestepiken sin sy to lommetørkler og bånd sammen. Dette var dessuten året da kvinner fikk stemmerett i Norge. Den første push-up BHen kom på markedet i 1948 og har siden vært en trofast følgesvenn for mange kvinner.

  Hvordan velge riktig BH?

  Visste du at 75% av alle kvinner bruker feil BH-størrelse? Når du skal kjøpe BH, er det smart å sjekke om BH-en sitter langt nede på ryggen. Man bør ha plass til en liten hånd mellom BH-en og ryggen. Ikke mer. Det bør også være mulig å flytte BH-en innover på hakkene. En BH sitter også fint dersom du ikke trenger å stramme skulderstroppene for at BH-en skal sitte. Hvis du kan få plass til to fingre mellom skulderstroppene, sitter BH-en riktig på. Ellers bør du kjenne etter på hvilken BH som gir mest komfort generelt. Så sett av god tid til å finne ut hvilken BH som passer best til deg – både når det gjelder bruk, pris, stil og fasong.