Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp4.8 av 5 på Trustpilot

Skinnbukser til damer

8 stk
8 stk
  -30%
  -30%
  -40%

  Kast deg ut i skinnbuksetrenden på Stylepit!

  Når du hører ordet ‘skinnbukse’, får du kanskje opp bilder av catwoman, andre superhelter, cowboyer eller kanskje til og med noe i retning SM? Ikke vet vi, men en ting er klart: skinnbukser er awesome og kult. Rett og slett. Og dersom du ikke har prøvd en skinnbukse før, vil du kanskje bli overrasket over hvor deilige skinnbukser er å gå med. De nye som finnes nå er ikke så stive og klamme som de som fantes før. Prøv det selv, og kjenn hvor deilig det føles! Du trenger ikke kjøpe ekte skinn for at det skal se bra ut. Du kan også prøve deg på en bukse i polyester, pvc eller en trerchtrikot. Det gjør også susen hvis du er ute etter skinn-looken.
  <
  Når du skal kjøpe en skinn- eller lærbukse, kan det være smart å kjøpe en størrelse mindre enn det du vanligvis pleier og tror at du bruker. Litt trange skinnbukser ser uten noen som helst tvil bedre ut enn for store skinnbukser. Det kan nemlig fort se litt «sekkete» ut. Dersom du er i tvil om den er for trang, kan det være lurt å prøve å bøye seg litt og kanskje ta en knebøy eller to for å se om du kan bevege deg i den. Et triks for finere rumpe er å kjøpe en skinn-bukse med lommer. Men hvis du likevel går for en uten lommer, kan det være lurt å style dine nye skinn-bukser med en genser som dekker rumpa helveis eler halvveis. Et godt triks er også å gå med undertøy som ikke synes.
  <

  Sjekk ut utvalget av skinnbukse til dame på STYLEPIT

  Hos Stylepit har vi et hav av skinnbukser til dame i mange forskjellige merker og størrelser, og i forskjellige prisklasser. Du kan finne sorte lær-bukser fra lekre Mos Mosh, semskede skinnbukser fra Just Female, og hvis du er ute etter en kul baggy skinnbukse, har vi akkurat det du trenger. Så sjekk ut utvalget vårt og hopp ut i skinnbuksetrenden. Og husk at hvis vi i Stylepit tilbyr deg fri frakt* og 30 hele dagers returrett dersom du ikke er helt fornøyd. Ha det gøy!