Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp4.8 av 5 på Trustpilot

Emporio Armani

11 stk
11 av 9546 stk
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%

  Elegant yttertøy

  I år er definitivt dunjakken tilbake på moten, og de kuleste variantene er det selvsagt Emporio Armani som står for. En Armani jakke er noe en hver moteinteressert mann burde eie en periode i livet sitt, for det gjør rett og slett noe magisk med hele selvfølelsen å ikle seg denne typen kvalitetstøy. En Armani dunjakke er et av de mest behagelige plaggene det er mulig å ikle seg når kulden setter inn. Den myke, trygge, varmende følelsen kombinert med det stilsikre designet som så vidt gir et lite nikk til 80-tallet, gjør dette til årets vinterjakkevinner. Men den tidløse looken denne jakken har, er det også en investering du kan ha glede av mange år frem i tid. Så gå til innkjøp av en Emporio Armani dunjakke nå og behold både varmen og stilen. Jakken er en del av årets EA7 kolleksjon. Det vil si Armani sin elegante sportstøysekjson, og vi har flere andre lekre EA7 plagg å by på. Ta for eksempel Emporio Armani sin vest, som er en slags variant av dunjakken. Den kan benyttes utenpå en genser, men fungerer også utmerket til å ha under en tynnere jakke når du trenger litt mer varme. Når temperaturene stiger kan du bytte dunet ut med en hip Armani vindjakke og være klar til vårsesongen. Den finner du selvsagt også i vår nettbutikk og med bare et par tastetrykk så kan den være hjemme hos deg innen tre til seks dager. Hos Stylepit er det alltid åpen retur i hele tredve dager om du skulle ombestemme deg.

  Behagelig trening

  Lever du et hektisk og aktivt liv, men er samtidig typen som trives best når du ser share ut. Da er EA7-kolleksjonen til Armani din venn. Kle deg opp fra innerst til ytterst med italiensk finesse. Fra Emporio Armani underbukser til en fet Armani vinterjakke aller ytterst. Trives du på 3D-møllen, så kan du få tak i Emporio Armani tights som holder på plass utstyret og sørger for at du har en behagelig treningsøkt. Alt denne italienske klesgiganten leverer fra seg er av ypperste kvalitet. Armani sine sokker er myke og med en optimalisert passform som gjør dem egnet til å løpe i. Det samme kan sies om en Armani boxer som gjør at dine edlere deler har det så behagelig som over hodet mulig. Det er viktig å velge kvalitet når man handler basics. Det er tross alt det tøyet man bruker oftest og som vakest mest. Det tåler for eksempel en Armani t shirt uten å miste den deilige passformen. Vi har også et pent utvalg med Armani sko, så er du på leting etter nye sneakers, så sjekk ut disse. De er lette og behagelige på foten og kommer i nøytrale farger som gjør dem lette å matche med mange forskjellige bukser og antrekk. Når dagen er over og det er tid for sengen, så betyr ikke det at du trenger å legge til side den gode stilen! Bestill en myk og stilren Armani pyjamas og sørg for at du ser ut som en konge når du våkner neste morgen. Pyjamasen er også et perfekt antrekk for lange søndagsmorgener hvor man spiser frokost i sengen og nyter å ikke stå opp.

  Emporio Armani - Italiensk finesse siden 1975

  Giorgio Armani fyller 83 år i 2017, men han er fortsatt den ubestridte kongen av herremote. Siden oppstarten i 1974 har Armani vært kjent for sin rene, minimalistiske stil hvor snittet og passformen er det aller viktigste. Giorgio, som vokste opp i en arbeiderklassefamilie, er i dag verdt 6.9 milliarder dollar. Gjennom tiår på tiår har både kjente og ukjente menn med god smak valgt å kle seg i Armani-dresser. Det store gjennombruddet kom i 1980 da han designet klærne til filmen American Gigolo med Richard Gere i hovedrollen. Etter det falt Hollywood-eliten falt for klærne hans, og mange Oscar-vinnere har senere feiret den store kvelden i en Armani-dress. Stilen er ofte enkel og skredderaktig, med delikate snitt og lekre detaljer. En Emporio Armani jakke kan passe til de fleste anledninger, og er veldig anvendelig. Leter du etter noe som kan passe til å ha over dressen så kan vi anbefale en Armani frakk. Da kan du i hvert fall være sikker på at stilen din holder høy klasse når du forlater selskapet. Hos Stylepit finner du de rimeligste prisene på EA7-klær og du betaler ingen ekstra fraktkostnader. Dette er den absolutt enkleste måten å fylle opp klesskapet sitt med grunnleggende god stil. Det er ikke noe snobbete over Armani, det er ren klasse, noe som er grunnen til at merket beholder sin popularitet år etter år etter år. Om du ikke for lengst har hevet deg på Armani-toget, så er det på tide å gjøre det nå. Først når du har kjent hvordan plaggene føles på kroppen vil du virkelig skjønne hva som er så spesielt med Armani.