Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp4.8 av 5 på Trustpilot

adidas Originals til herre

112 stk
112 av 3777 stk
  • 1
  • 2
  • >
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  Bærekraftig
  -30%
  -30%
  -50%
  -30%
  -30%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  Bærekraftig
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  Bærekraftig
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  Bærekraftig
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  Bærekraftig
  -30%
  -30%
  -30%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  • 1
  • 2
  • >

  Klær som forener

  Med adidas originals finner du klær som velges av et bredt spekter med mennesker. Det er like sannsynlig at de som spiller basketball på hjørnet av høyblokken ikler seg en adidas hettegenser som det er at en av verdens største artister går på scenen i den samme hettegenseren. Og det er det som kanskje er det vakreste av alt. adidas originals har i lang, lang tid vært en kulturleverandør som forener oss. Det skal være et merke som passer til alle med god stil, uansett bakgrunn og tilhørighet. Derfor er Stylepit stolt av å kunne levere de beste tilbudene på de feteste og mest ikoniske klærne. Hos adidas Originals finner du klær for gategutter, og du finner klær for idrettsstjerner. Du finner klær for sporty bestefedre og klær som sønnesønnen hans tar på seg når han skal imponere jenta han er forelsket i. adidas er bare god stil. Så enkelt, så kompleks, så mangfoldig, så forenende. Stylepit gjør det utrolig komfortabelt å handle klær på nett, for du har alltid 50 dagers åpen returrett på alle produkter, og du kan derfor sende tilbake de produktene som ikke skulle passe, helt uten ekstra kostnader. Derfor skal du ikke nøle med å bestille flere nye adidas sneakers og føle på hvilke som passer deg best.

  Seneste teknologien

  Selv om adidas originals alltid vil bære med seg tradisjon og et skinn av noe klassisk, så betyr ikke det at de ikke også er i front når det kommer til den seneste utviklingen innenfor idrettstøy. adidas er fortsatt merket som leverer slitesterke produkter, skapt for å tåle slitasje og fysisk aktivitet. Innenfor joggesko har adidas alltid vært en foregangsfigur, og det er de fortsatt. På de seneste kolleksjonene leverer adidas sko med høyteknologiske løsninger som sørger for minst mulig belastning og mest mulig velvære. Søker man en helhetlig look når man skal trene, så kler man seg i adidas originals. I vår nettbutikk finner du de beste tilbudene på adidas hettegensere og treningsbukser som sammen med et par sneakers gjør deg til den mest velkledde på gymmen. Men velger du å heller ta deg en tur på jobben eller skolen, så er du fortsatt en av de mest velkledde. Det er det som er så spesielt med adidas originals. At treningsklærne har blitt så klassiske at de har brutt ned skillet mellom treningsklær og hverdagsklær. Uansett hvor du bruker dem, så fremviser du en laidback god stil.

  adidas Originals - Viser veien inn i fremtiden

  Selv om adidas alltid har vært tro mot sine klassiske røtter, har de også vist veien inn i fremtiden. Med små justeringer både styrer de og tilpasser seg tidsånden, og leverer alltid de kuleste produktene som finnes innenfor sjangeren. Fortsatt finner du adidas originals skomodeller som ser helt like ut som de gjorde for førti år siden, og som fortsatt brukes av motebevisste unge menn og kvinner verden over. Men du finner også nyere modeller som er med på å definere hvordan fremtidens joggesko skal se ut og føles på foten. Det gjelder å finne balansen mellom tradisjoner og eksperimentering, og det har adidas så definitivt gjort. Gir du bort et adidas Originals-produkt i gave, så er det lite sannsynlig at personen blir skuffet, uansett aldersgruppe. Det er det som er magien, og det er det som gjør at disse klærne kommer til å vare. Finner du en adidas shorts på loftet til din far, så er sjansene store for at den shortsen er like fet i dag som den var for tyve år siden. Og det samme vil gjelde for neste generasjon. Vi har adidas bukser til herre som sikkert kan bli brukt av de feteste folkene om ti, tyve, tredve år. adidas er merket for de rike, og merket for de fattige. Det er merket for sportsfanatikerne og merket for gateguttene. adidas Originals kommer til å vare lenger enn oss alle. Gjennom samarbeid med designere som Stella McCartney og Jeremy Scott har adidas alltid sørget for å fornye seg. Her i Stylepit sørger vi for å ha de seneste produktene fra denne legendariske leverandøren. Selvfølgelig gjør vi det. I tillegg har vi jevnlig tilbud på flere av de mest populære produktene, enten det er adidas sneakers eller annet trenings og fritidstøy. Så hos oss kan det være lurt å stikke innom en gang i mellom. Uansett hvem du er. For en ting er sikkert. Alle kan trenge et adidas-produkt en gang i mellom. I hvert fall alle som setter pris på tidløst god stil.