Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp9,4 på Trustpilot

Marc Jacobs

8 stk
8 av 10058 stk
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%

  Lekre, banebrytende dufter til både kvinner og menn og til dem midt i mellom

  Ikke nok med at duftene fra Marc Jacobs er uimotståelige og skjønne – de luksuriøse flaskene kan også sette prikken over i-en på ethvert baderom, og det er vi sikre på at begge kjønn vil være enige om. Er du mann og ønsker deg en ny, banebrytende og helt spesiell duft, finner du Marc Jacobs til menn her i nettbutikken vår. Dette merket utfordrer de tradisjonelle grensene for hva dufter og parfymer til menn er på en veldig inspirerende og kul måte. Er du kvinne og på utkikk etter skjønne flasker eller feminine, elegante dufter, finner du også Marc Jacobs til kvinner i nettbutikken. Er du kvinne og ønsker deg en mer maskulin duft, eller mann og ønsker deg en mer feminin duft, er det også bare å slå seg løs. Vi har masse å velge mellom, for eksempel Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum eller Decadence Bodylotion, for å nevne noe. Husk at du får gratis* frakt og bytte samt 50 dagers returett når du bestiller på nett via STYLEPIT. I tillegg er god og rask kundeservice svært viktig for oss, og derfor bestreber vi oss på å sende deg varene du bestiller innen 24 timer, så lenge du bestiller på en hverdag. Enkelt, trygt og raskt! I tillegg sparer du tid ved at du slipper å gå i masete butikker for å finne duftene selv, blant mange andre mennesker, og som vi alle vet er tid penger. Derfor er det rett og slett en fantastisk mulighet å kjøpe Marc Jacobs’ produkter via oss, om vi får si det selv.

  Mannen bak Marc Jacobs; Marc Jacobs!

  Den anerkjente, amerikanske motedesigneren Marc Jacobs ble født i New York, USA, i 1963. Han var ansatt på et lager for avantgarde-klesbutikken «Charivan» I New York som ung, men i dag er han selveste hoveddesigneren for Marc Jacobs, som vi fører i nettbutikken vår, samt for merket «Marc» by Marc Jacobs. Ikke nok med det – han er også kreativ direktør for det verdenskjente, franske motehuset Louis Vuitton, som de aller fleste nok har hørt om, da de er kjent for sine karakteristiske vesker og bager med kjent logo. Marc Jacobs er også mannen bak Jacobs Duffy Designs Inc. sammen med Robert Duffy. I tillegg til alt dette har han også vært designer for Perry Ellis og har vært inspirert mye av grunge-kulturen. I 1994 lanserte Marc Jacobs sin aller første kolleksjon for menn. Han studerte som ung kunst ved «Parsons The New School for Design», som også var stedet hvor han designet sin aller første kolleksjon noensinne, og han har også studert på «New York High School of Art and Design». Han har virkelig vært interessert i å lære og fornye seg, noe man kan se på det han skaper. Marc Jacobs’ design bærer preg av å være inspirert av tidligere tiders mote, og spesielt er han interessert i 1940- og 1980-tallets mote. Det er ikke å overdrive på si at dette er en mann som virkelig har oppnådd mye i løpet av sine 54 år! Vi er stolte av å kunne føre hans parfymer, bodylotions og kremer i nettbutikken vår, fordi vi vet at dette er produkter skapt med bevissthet, kvalitet og kjærlighet til mote og mennesker.

  Mer om Marc Jacobs’ eventyrlige liv

  Samme år som Marc Jacobs designet og lanserte sin første kolleksjon, i året 1989, mottok han også den store prisen: «The Women’s Designer of the Year», som ikke skulle bli den eneste gangen. Utenom denne prisen har han vunnet mange andre priser og awarder for sine kolleksjoner og sitt arbeid som designer og nytenkende mann i moteverdenen. I 2009 var han å se sammen med selveste Kate Moss på «Model and Muse» – en stor, glamorøs tema-gallafest på «Metropolitan Museum of Art» i New York. Han er med andre en av de helt store kjendisene. Han har også, via sin tilknytning til Louis Vuitton, samarbeidet med kjente og populære artister som Richard Prince – og ikke minst Kanye West.

  Slå deg løs i nettbutikken vår

  De fantastiske, luksuriøse og veldig populære parfymene fra mannen bak merket Marc Jacobs ble lansert for aller første gang i 2006, og siden den gangen har parfymene kun hatt en stigende popularitet. I dag er de verdenskjente og eid av stort sett alle som elsker nydelige dufter. Du finner de skjønne parfymene med de estetisk vakre flaskene, samt andre produkter til kroppen, her hos oss på STYLEPIT. Vi har et ønske om å gi deg en enestående, uforglemmelig kjøpsopplevelse, i tillegg til at vi ønsker å levere de beste lokale og internasjonale merkene på markedet – til fantastiske priser. Slå deg løs!