1. KJØP JULEGAVER

Kjøp julegaver for over 3000 kr. før d. 22.12.17 og motta en verdikupong på 500 kr. Alle kjøp skal registreres på samme mailadresse

2. TJEN POENG

Du tjener 1 poeng for hver krone du handler for, og du skal minimum ha tjent 3000 poeng for å motta en verdikupong på 500 kr.

3. MOTTA VERDIKUPONG

Kjøper du for over 3000 kroner vil du den 12.02.18 mottar du verdikupongen, som kan brukes frem til 31.03.18. Max 3. verdikuponger pr. kunde”

Generelle opplysninger

§1. Alle kjøp skal registreres på samme email adresse. Det er ikke mulig og endre mailadressen etter at besttillingen er sendt – du skal derfor være oppmerksom på at du inntaster korrekt mailadresse.
§2. Kjøpers saldo vil automatisk løpende bli oppdatert med kjøp å evt. returvarer.
§3. Et kjøp vil bli registrert når betalingen er gjennomført å ordren er klar til å bli sendt. Etter kjøpet registreres STYLEPIT.NO-verdikoden på kjøpers online-saldo.
§4. STYLEPIT's verdikoder er virtuelle verdikoder som kjøper opptjener via kjøp på stylepit.no til anvendelse for kjøp på stylepit.no fra 12 februar 2018
§5. STYLEPITs verdikoder kan ikke byttes til kontanter eller gavekort.
§6. Opptjeningen av verdikoden foregår ved kjøp på STYLEPIT.NO. Kjøpers samlede kjøp opplyses på kjøpers saldo.
§7. STYLEPIT's verdikoder kan kun opptjenes via kjøp på STYLEPIT.NO å kan kun anvendes på STYLEPIT.NO.
§8. Verdikoden genereres når kjøpers bestilling er avsluttet å STYLEPIT har mottat betaling.

Kampagnedatoer

§9. De opptjente verdikoder kan kun anvendes til kjøp på STYLEPIT.NO å er gyldig i tidsrummet 12. februar 2018 til og med 31. mars 2018. Etter denne datoen kan kjøper ikke lengere anvende verdikodene hos STYLEPIT.
§10. Christmas Treat-kampagnen gjelder fra 9. november 2017 til og med 22. desember 2017.
§12. Alle kjøp som er registrert innenfor dette tidsrum vil bli samlet å lagt sammen til opptjening av verdikoden.
§13. Kjøp utenfor dette tidrum vil IKKE bli registrert på saldoen.

Bruk av verdikupon

§14. STYLEPIT hefter ikke for tap i forhold til kjøper eller for følger av andres uberettiget bruk av verdikuponen.
§16. Returvarer fratrekkes på kundens saldo. Beregning av sluttbeløpet gjøres ut fra saldoens nettobeløp. Kampagneendringer
§17. STYLEPIT forbeholder seg retten til endringer uten varsel å ved grov anvendelse av reglene og kunne avslutte kampagnen uten varsel.
§18. STYLEPIT forbeholder seg retten til å endre vilkår og betingelser til enhver tid. Alle endringer til disse vilkår og betingelser vil bli offentliggjort online.
§19. Ethvert forsøk på å innløse en verdikode i strid med disse vilkår og betingelser kan medføre at STYLEPIT beslutter å gjøre verdikoden ugyldig.