Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp4.8 av 5 på Trustpilot

Pilgrim

53 stk
53 av 10016 stk
  -10%

  Smykker med god samvittighet

  Det fantastiske målet Pilgrims designere ønsker å nå – og som de når, hvis du spør oss – er å skape så vakre smykker at dem som bærer dem også føler seg vakre, uansett dagsform! Dét er et godt mål. I tillegg til å ønske det beste for dem som bærer smykkene, skaper Pilgrim også smykker med høye etiske standarder, og de arbeider hele tiden for at arbeidsplassene bak Pilgrim tilbyr gode og stabile arbeidsmiljøer- og forhold for medarbeiderne sine, med dyp respekt for hver enkelt medarbeider. Derfor kan du kjøpe Pilgrims smykker med god samvittighet – og attpåtil se fantastisk ut. Og med hele seks kolleksjoner årlig, er det mye å velge blant når du er på utkikk etter et nytt kjede, nye øredobber eller et lekkert, elegant armbånd.

  Unike smykker til individuelle stiler

  Her hos oss på STYLEPIT har vi alltid de nyeste Pilgrim-kolleksjonene tilgjengelige i nettbutikken vår, og vi kan alltid tilby de mest solgte Pilgrim-smykkene til kvinner. Vi fornyer ofte sortimentet vårt og har fokus på nettopp fornyelse og det å ha et stort utvalg for kundene våre, så vi garanterer deg at du kommer til å ha mye å velge blant når du tar en kikk i nettbutikken vår. Og vi har ikke bare lekre smykker fra Pilgrim – er du på utkikk etter en flott klokke til deg eller en god venninne, har vi for eksempel også det! For ikke å snakke om solbriller – noe helt nytt fra Pilgrim – hvis du trenger et ekstra vakkert par når sommeren kommer og øynene skal skånes. Husk at du alltid får gratis* frakt i tillegg til 50 dagers full returrett på hele bestillingen din, hvis du skulle ombestemme seg eller gjør et feilkjøp. Derfor kan du la deg inspirere av hele sortimentet vårt og bestille noe hjem til deg selv allerede i dag, uten å være redd for at det ikke kan returneres. Vi har noe for ethvert budsjett – både når det gjelder øredobber og øreringer, kjeder, armbånd, ringer og klokker. Du finner alt til fornuftige priser på hjemmesiden vår, og det brede utvalget garanterer at du finner noe som passer til nettopp din individuelle stil. Ta en titt og se selv! Vi tror du vil bli fornøyd, hva enten det er et veloverveid kjøp av noe du lenge har gått og ønsket deg eller det er et impulsivt spontankjøp fordi du faller over noe du bare må ha.

  Smykker for alle

  Pilgrim skaper smykker som kan brukes og representeres av absolutte alle kvinner – uansett om du er ung og akkurat har begynt å interessere deg for smykker og tilbehør, eller om du er en eldre kvinne som bare elsker å bære et enkelt smykke – eller mange smykker! – til festlige sammenkomster og selskaper. Vi mener at Pilgrim har noe for enhver kvinne – faktisk både til hverdag og fest. For hvorfor ikke piffe opp en kjedelig dag på jobben med et glitrende smykke eller et enkelt armbånd med en nydelig, farget sten? Et av Pilgrims kjennetegn er de store, vakre stenene i fantastiske farger som går igjen i mange av kolleksjonene deres. Derfor kan du alltid finne din favorittfarge eller en farge som passer et spesielt antrekk du ønsker å sette prikken over i-en på – eller en farge du aldri har turt å satse på, men som du har en mistanke om at kan være akkurat det du mangler for å føle deg perfekt! Pilgrims design henter inspirasjon fra det moderne, internasjonale motebildet, som deretter suppleres med et rent, nordisk design, hvor enkelhet, stilrenhet og komfort er i fokus. Dette går igjen i alle deres produkter, enten det er smykker, klokker eller solbriller. Kvalitet har selvfølgelig også alltid vært en stor prioritet hos Pilgrim, som er veldig opptatt av å produsere smykker i høy kvalitet til fornuftige priser, så alle som ønsker å ikle seg vakre smykker og tilbehør, skal få muligheten til det! Smykker er ikke forbeholdt kun dem med størst lommebok, dét er Pilgrim opptatt av. Klikk deg inn på nettbutikken vår og finn et smykke eller noe annet tilbehør som passer deg – både stilmessig, fargemessig og prismessig. Vi har noe for enhver smak.

  Pilgrim – reis ut i verden!

  Navnet Pilgrim bygger på tanken om pilgrimmens liv – om å reise ut i verden for å oppdage nye ting, hvor målet ikke er i fokus, men tvert imot det å nyte reisen. Annemette Markvad har selv uttalt at dette er viktig for Pilgrim som smykkefirma; nemlig at arbeidsprosessen bak smykkene er minst like viktig som det å ha et ferdig produkt, og at det er viktig at alle som er med i prosessen arbeider sammen og i harmoni, for å skape de nydelige smykkene bedriften er blitt så kjent for. Heldigvis for oss kan vi også få nyte målet – de vakre smykkene fra Pilgrim – og vite at det ligger gode intensjoner, etikk, visdom og god kvalitet i de håndlagde, spesielle smykkene som er så anerkjent og elsket i smykkeverdenen i dag.