Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp9,4 på Trustpilot

Prada

3 stk
3 av 10058 stk
  -25%
  -25%
  -25%

  Rene, moderne lukter

  I 2003 entrer Prada parfyme markedet, og det var på tide. Med seg tar de sitt minimalistiske, modige image og lager rene, fyldige dufter til kvinner. Noen år senere kommer også de første luktene til menn, og raskt blir Prada en av de absolutt største aktørene også på dette eksklusive feltet. Prada gir deg et vidt utvalg av forskjellige duftidentiteter, og i vår nettbutikk finner du alt fra Prada Eau de Parfum og den moderne klassikeren Prada Candy Florale til enkle, men balanserte og velduftende Prada deo som holder deg på topp gjennom hele dagen. Prada og duft er som skapt for hverandre, og vi i Stylepit er stolte av å kunne presentere dem for deg. Prada Candy Parfyme er for eksempel et hett tips til kvinner som leter etter noe helt spesielt til å matche spesielle anledninger. Det er en orientalsk, men feminin duft basert på hvit musk og benzoin hvilende på en base av vanilje og karamell. For mannfolka kan det kanskje være aktuelt med den uimotståelige Prada Luna Rossa Sport. I en stilren innpakning kommer en frisk ingefær duft dempet med aromatiske toner av einebær. Hjertet i lukten er beriket av lavendel, og en mild base av vanilje. Prøver du Prada Parfume kan vi nesten garantere at du aldri går tilbake til et annet merke. Pradas parfymekolleksjon er virkelig i toppsjiktet når det kommer til duft. Det er rene, men likevel komplekse lukter. Skapt for å vekke de gode følelsene, både for deg og de rundt deg.

  Prada - Ikke ta lett på hverdagsduften

  Det er merkelig hvor mange som tilsynelatende ikke bryr seg om hva de lukter til hverdags. De kjøper gjerne en simpel deodorant på et supermarked og så går de rundt og lukter denne billige lukten hele dagen, syv dager i uken. Men så kommer en spesiell dag, et bryllup eller et jubileum, og plutselig melder behovet for å dufte godt seg. Ja visst skal man lukte godt på spesielle anledninger, men er det ikke nesten viktigere å finne en god duft man skal ikle seg hver eneste dag. Prada perfume skal ikke bare tas på til fine anledninger. Finn den riktige lukten som skal henge ved deg dagen igjennom. Prada deodorant for menn gjør at han lukter utsøkt fra han står opp om morgenen til han legger seg om kvelden, og vil han gjøre noe litt ekstra, så kombinerer han den med en EDT i samme kolleksjon. Dette trenger heller ikke å koste skjorta. Hos Stylepit finner du de beste prisene på alt det beste av Prada parfum. Visste du forresten forskjellen på en EDT- og en EDP-parfyme? EDP står for Eau de parfyme og er basert på en blanding av etanol og vann og inneholder mellom 10-20% duftolje. En EDT, altså en Eau de toilette har et litt høyere vanninnhold og bare 5-15% duftolje, noe som gjør den litt mildere i lukt og varighet. Pradas beste parfymer kommer i begge varianter, og du får selvsagt tak i dem gjennom Stylepits nettbutikk.

  Sanselige opplevelser for deg og de rundt deg

  Parfymen kan sies å være det første plagget du tar på. Hvilken parfyme du bruker forteller mye om hvilken person du er. Ønsker du å fremstå som en person med massevis av selvtillit, så velger du en sterk og tydelig duft som viser at du ikke er en som trenger å gjemme deg unna. Duft er viktig, og ikke noe man skal ta lett på. Det er viktig for måten man blir sett på, og det er viktig for måten man blir husket på. Har ikke du merket hvordan en lukt plutselig kan fremkalle et minne? Hvordan en parfyme du forbinder med noen du er glad i, kan vekke et hav av følelser i deg? Selvsagt er måten vi oppfatter lukt en subjektiv sak. Men akkurat som med mat, så har talentfulle mennesker likevel, så langt det lar seg gjøre, forsket og eksperimentert seg fram til noe nesten alles sanser opplever positivt. Pradas parfyme er slik. Selvsagt kan man ikke garantere at absolutt alle vil like den, men nesten alle. Prada eau de toilette er som vin fra en anerkjent vingård. Du vet at dette har mesterne i faget tatt hånd om. Derfor forventer du kun det beste. Og når man opererer i det øverste sjiktet av sanselige opplevelser, så kan man også tørre å ta i litt. Så unn deg selv å lukte litt bedre og litt mer enn du har turt tidligere. Velg for eksempel en Prada Candy Florale og føl deg i ett med de vidunderlige duftene.