Gratis retur   •   50 dagers åpent kjøp   •   9,4 på Trustpilot
Stylepit

Second Female

50 stk
50 av 14838 stk
  Second Female Vavara Bukser - regular fit - Brun -50%
  Second Female Mariel Skjørt - Brun -40%
  Second Female Carlico Bukser - slim fit - Flere farger -50%
  Second Female Haily Jakke - Svart -50%
  Second Female Lucy Bukser - regular fit - Svart -50%
  Second Female Venia Genser - regular fit - Rosa -30%
  Second Female Vavara Langermet skjorte - regular fit - Brun -50%
  Second Female Rosita Bluse - Svart -40%
  Second Female Syrenia Maxi kjole - Svart -50%
  Second Female Violet kjole - Mørkeblå -50%
  Second Female Lepel Bukser - regular fit - Stripete -70%
  Second Female Nili Bukser - regular fit - Navy -70%
  Second Female Bukser - løs passform - Grønn -70%
  Second Female Fanny Bukser - løs passform - Hvit med sort -70%
  Second Female kjole - Violet -70%
  Second Female Mariel Skjørt - Navy -40%
  Second Female Larvikit Bluse - Svart -40%
  Second Female Frona Jakke - Mørkegrønn -50%
  Second Female Lymia Skjørt - Svart -40%
  Second Female Dove Genser - slim fit - Off white -40%
  Second Female Janny kjole - Svart -50%
  Second Female Lucy kimono - Svart -50%
  Second Female Scarlet Langermet skjorte - regular fit - Hvit -40%
  Second Female Bukser - løs passform - Svart -70%
  Second Female skjorte - regular fit - Navy -70%
  Second Female Bianca Shirt skjorte - regular fit - Gull -30%
  Second Female Myra Kåpe - Grønn -40%
  Second Female Syrenia skjørt - Svart -40%
  Second Female Syrenia Shirt Bluse - Svart -40%
  Second Female Lou Bluse - Gul -70%
  Second Female Stivania Topp - Hvit med gul -70%
  Second Female Suzanna Bluse - Gul -60%
  Second Female kjole - Gul -60%
  Second Female Skjorte - regular fit - Gul -60%
  Second Female Tali Genser - regular fit - Rosa -40%
  Second Female Lepel Blazer - Stripete -70%
  Second Female Pukki Skjørt - Rød -30%
  Second Female Leon Bluse - Flere farger -30%
  Second Female Larvikit kjole - Svart -50%
  Second Female Brook Cardigan - Gråmelert -40%
  Second Female Canvas Shorts - casual shorts - Multi -70%
  Second Female Agnete Cardigan - Flere farger
  Second Female Bloom skjørt - Flere farger
  Second Female Bloom Langermet skjorte - regular fit - Oransje
  Second Female Bloom kjole - Flere farger
  Second Female Liddy kjole - Svart
  Second Female Leen kjole - Rød
  Second Female Leen Skjørt - Rød
  Second Female Mardi Langermet skjorte - regular fit - Kremfarget
  Second Female Leen Bluse - Rød

  Ustrål selvsikkerhet og personlighet med klær fra Second Female

  Motebevisste mennesker vil si at det du kler deg i er ansiktet ditt utadtil. Hva du har på deg, er det første folk ser når du kommer gående mot dem, og vil du gjerne utstråle personlighet og stilfullhet, er det viktig å være bevisst på hva slags tøy du kler deg i. Med Second Female har du muligheten til å utstråle selvsikkerhet og stilbevissthet uansett hvilken situasjon du befinner deg i. Du kan for eksempel ikle deg en elegant og trendy jakke fra Second Female når du skal på et viktig møte, eller du kan gjøre deg bemerket på dansegulvet i en lekker kjole. Det er mange muligheter – og helt opp til deg hva du velger! Hvordan ønsker du at hverdagen din skal se ut, hva ønsker du å utstråle? Hvilke stiler og muligheter skal bo i klesskapet ditt? Det er heldigvis temmelig enkelt å inkludere Second Females design i garderoben din, for prisene er rett og slett svært kundevennlige. Second Female er for alle – uansett størrelsen på lommeboka – og det eneste kravet er du ønsker deg en lekker klesstil.

  Godt og solid håndverk med røtter i en sterk designtradisjon

  Second Female er et robust merke med røtter i Danmarks København; og denne pulserende, livlige og ikke minst historiske storbyen er også en av merkets aller største og tydeligste inspirasjonskilder. Det mangfoldige bybildet i København, med sine vakre, gamle bygninger og en unik, dansk atmosfære spiller en stor rolle for merkets gjennomførte stil. Merkets visjon er å skape mote med et sofistikert og internasjonalt design, med et tydelig hint av Skandinavia, som lar den flotte, nordiske tradisjonen for design komme til sin rett. Når du står med plaggene og produktene foran deg, er det også helt tydelig: Estetikken, kvaliteten og håndverket er i en klasse for seg selv, og alle kolleksjonene er skapt av et moderne og energisk designteam som samarbeider tett med et salgsteam for å gi produktene et kommersiell synspunkt. Hovedkontoret ligger på Østerbro i København – i den gamle industrihavnen, hvor omgivelsene og miljøet omkring også inspirerer merkets identitet. Av og til er det viktig å gjøre noe godt for seg selv og unne seg noe man har lyst på – så hva med å ta en titt i nettbutikken vår og bestille noe fint fra Second Female til deg selv? For å nevne noe, har vi lekre skjørt, kjoler eller cardigans – men også sko, hvis du er mer interessert i det. Vi er uansett sikre på at du blir glad for det du bestiller.

  Lekkert, sofistikert eller råkult tøy inspirert av den Københavnske hverdagen

  I følge Second Females designteam, er det som gir dem inspirasjon til å lage for eksempel de nydelige Second Female-jakkene, det de ser og opplever i deres hverdag i København. Her er for eksempel inspirasjonen fra det gamle industriområdet ved havnen i København Ø viktig. I Second Females sortiment av jakker finner du alt fra moderne bomberjakker og blazere med moderne, grafisk print, til råkule skinnjakker med feminine detaljer. Men du finner også klassiske vinterfrakker og jakker med et mer sofistikert og dempet uttrykk, hvis du ønsker det. Hvis du heller ønsker deg en ny kjole i et vakkert snitt, har vi også dét i vår nettbutikk. Second Female er klar over at kjoler kan være med til å gjøre oss ekstra sexy og feminine, og tøyet deres er ofte opptatt av å fremheve en klassisk, ren linje og kvinnens femininitet. Du finner garantert noe som fanger oppmerksomheten din – og kanskje blir du straks en Second Female-kjole rikere? Det skader i hvert fall ikke å ta en titt i STYLEPITs nettbutikk.

  Trygt og raskt hos STYLEPIT

  Høres – og ser – det ut som om Second Female er noe for deg? Ta en kikk på nettbutikken vår og bli overbevist, da vel. Og husk at du alltid får gratis* frakt i tillegg til 50 dagers full returrett på hele bestillingen din, hvis du skulle ombestemme seg eller gjør et feilkjøp. Derfor kan du la deg inspirere av hele sortimentet vårt og bestille noe hjem til deg selv allerede i dag, uten å være redd for at det ikke kan returneres! Du kan forvente en rask og enkel service fra vår side – vi er nemlig veldig opptatte av kundetilfredshet og av at du skal ha en god opplevelse når du bestiller via oss. Derfor kan du forvente at vi sender varene avgårde allerede innenfor 24 timer, hvis du bestiller på en alminnelig hverdag. Så fort vi har sendt ordren avgårde, har du mulighet for å spore den, så du kan følge med på hvor den befinner deg. Med andre ord er det både enkelt, lett og raskt å bestille dine nye Second Female-eiendeler hos STYLEPIT.