Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp4.8 av 5 på Trustpilot

Selected Femme

30 stk
30 av 9979 stk
  -40%
  -40%
  -40%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%
  -60%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%
  -60%
  -60%
  -60%
  -70%
  -30%
  -50%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -60%
  -60%
  -60%
  -70%

  Unik, variert og stilig kolleksjon som tilbyr noe for enhver smak

  Merket går aldri på kompromiss med hverken kvalitet eller uttrykk, og derfor er merket elsket av motebevisste kvinner rundt om i verden. Selected Femme sørger selvfølgelig for å være oppdatert på nye tendenser i motebildet, og det betyr at du alltid kan stole på at du ikler deg tidsriktig tøy når du kler deg i plagg fra Selected Femme. Ta en kikk i nettbutikken vår og sjekk ut Selected Femmes fantastiske kolleksjoner – en helt ny garberobe venter på deg. La Selected Femme strømme inn i klesskapet ditt med sin nordiske eleganse og urbanitet, med sitt unike håndverk og sine eksklusive materialer; her hos oss på STYLEPIT har vi et stort og bredt utvalg av Selected Femmes kolleksjoner i nettbutikken vår, så ta en titt og bli overrasket over bredden i kolleksjonen, som både byr på jeans og kjoler, skjørt og jakker, cardigans og sko, for å nevne noe.

  Allsidig og elegant året rundt

  Fordi Selected Femmes kolleksjoner er veldig allsidige, gjør de det fullt mulig å kle seg fasjonabelt og elegant hele året rundt. Det betyr at du aldri behøver å mangle god stil. Den imponerende kolleksjonen byr på noe til enhver anledning – både festlige anledninger som fester, selskaper og julebord – men også bare i enkle hverdagssituasjoner og på jobben, hvor du kan sammensette ulike plagg fra merket og skape et helt orginalt, men like fullt stilig og gjennomført, avslappet eller rocka, uttrykk, alt etter hva du ønsker deg og hvilken dagsform du er i. Selected Femmes fargepalett inneholder ofte klassiske farger som svart, grått og hvitt i ulike nyanser, og det betyr at det er enkelt å matche og sammensette plagg på kryss og tvers. For eksempel en Selected Femme-kjole og en lekker jakke, eller et par Selected Femme-sko med et rocka skjørt og en feminin cardigan til. Selected Femme har stort sett alt, enten du er på utkikk etter tidløst og klassisk, rocka eller uniformsaktig. Uansett hva du velger å kjøpe fra Selected Femme, kan du være sikker på at den skandinaviske estetikken følger med og rammer inn antrekket ditt på en både urban, elegant og diskrét måte – og sørger for at plaggene aldri blir kjedelige.

  Selected Femme – et prisvinnende merke med god samvittighet

  Visste du at Selected Femme er et prisvinnende merke? Det har faktisk vunnet hele to store priser. Den første prisen de vant var under DANSK Fashion Award i 2012, da merket vant tittelen «High Street Brand of the Year». På Drapers Fashion Award samme år ble merket utnevnt til å kunne kalle seg «Womanswear Brand of the Year». Dette er store titler som krever mye arbeid for å oppnå. Og Selected Femme er et merke det ligger enormt mye arbeid bak – det utkommer kolleksjoner hele 6 ganger årlig, og merket er i konstant utvikling, på jakt etter nye tendenser og stiler. Selected Femme har også innført en tøykolleksjon med håndlagde detaljer, som blir sydd av hjemmegående kvinner i India gjennom organisasjonen The Handwork Foundation. Denne organisasjonen gjør det mulig for kvinnene å passe hjemmene sine samtidig som de får lov til å arbeide. Derfor får de både bedre arbeidsvilkår, større livskvalitet og de får mulighet til å bruke evnene sine. Du kan støtte dette arbeidet ved å kjøpe disse produktene. Hele utvalget fra kolleksjonen med håndlagde detaljer finner du her hos oss på STYLEPIT.

  Selected Femme – alltid hos STYLEPIT

  Mangler du et nytt antrekk til en av årets store begivenheter – eller synes du rett og slett bare at det er kjedelig å ta på seg det samme antrekket dag etter dag? Uansett hva du er på utkikk etter, er vi sikre på at du finner noe fra Selected Femme som vil falle i smak. Her hos STYLEPIT fører vi Selected Femme-produkter til kvinner, og du vil garantert ikke bli skuffet når du først har forelsket deg i dette fantastiske merket. Du vil raskt oppdage at kvaliteten på stoffene er av topp kvalitet, og at de myke og behagelige materialene vil gjøre at du føler deg komfortabel og vel, samtidig som du er stilfullt og motebevisst påkledd. De små, fine detaljene og lekre mønstrene du finner på mange av plaggene, er selvfølgelig også et pluss. Du kommer rett og slett til å føle deg både feminin, avslappet og elegant samtidig som du vil føle deg ytterst komfortabel. Hvis du bestiller via STYLEPITs nettbutikk, vil vi også sørge for at du får en komfortabel og god opplevelse når du bestiller, for det er veldig viktig for oss at kundene våre er tilfrede og fornøyde og opplever at det å bestillle varer gjennom oss er enklere enn å skulle lete rundt etter nytt tøy i en travel og masete butikk. Derfor sørger vi for å sende varene avgårde til deg innen det har gått 24 timer, så lenge du bestiller på en alminnelig hverdag. Du får selvfølgelig også gratis* frakt og bytte, i tillegg til at du også får 50 dagers returrett.