Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp4.8 av 5 på Trustpilot

Stella McCartney

10 stk
10 av 9979 stk
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%

  En hyllest til kvinnen

  Den første Stella McCartney parfyme kom i 2003 i samarbeid med YSL Beauty. Den første parfymen til Stella McCartney heter Stella og er en nydelig duft av moderne roser, toppet og frisket opp av frossen sitron, mandarin og med hint av rav og petuniablomster. Det er virkelig en topp kvalitets luktopplevelse som McCartney designet med det formålet å skape en hyllest til den moderne kvinnen. Parfymen har blitt relansert flere ganger i flere forskjellige størrelser og med små justeringer på designet på flasken. Hos Stylepit finner du den siste versjonen. Leter du etter en lukt som er elegant og perfekt balansert, så er det på tide at du prøver Stella McCartney parfum. Stella McCartney skal ha en veldig konseptuell tilnærming til hvordan hun arbeider fram luktene til sine parfymer. Hun lar seg gjerne inspirere av minner og sanseinntrykk, som utgjør utgangspunktet for det hun vil fram til. Man kan nesten si det slik at hver duft forteller en historie. Det er rett og slett kunst i luftform, og som med all stor kunst, så får forskjellige mennesker forskjellige assosiasjoner i møte med det. Slik er det også med Stella McCartneys parfymer. Men alle som har kunnskap og erfaring med parfyme er enige om at dette er produkter av aller ypperste kvalitet.

  Pop it up med Stella McCartney

  Det siste parfymemesterverket som Stella har skapt ble lansert i 2016 og heter Stella McCartney POP. Den kommer med det utsagte formål å illustrere den frie sinnstilstanden til de moderne kvinnene som har den på. Det er en duggfrisk parfyme med en ung sjel, i følge Stella, designet for å feire den spennende tiden da man er i ferd med å finne seg selv. Inspirert av friheten som følger denne livsfasen har hun kommet opp med POP. En Stella McCartney edp som kommer i en enkel og elegant flaske, toppet med en livlig rosa hatt. Parfymen ble blant annet frontet av den canadiske artisten Grimes da den ble lansert. Pop er uten tvil Stella McCartneys forsøk på å lage en mer ungdommelig lukt, men det trenger ikke å bety at det er en parfyme som bare passer for tenåringer. Det er mer en lukt som symboliserer en ungdommelighet alle livlige kvinner bærer med seg hele livet. Det er en velbalansert parfyme som aldri blir for mye hverken i den ene eller andre retningen. Den er søt, men balansert med essensen av tuberose og sandeltre, noe som gir en overraskende og behagelig kombinasjon. Sammen med parfymen kommer også en forfriskende bodylotion som gjør huden din myk og inneholder et mildt hint av parfymens kvaliteter. I kombinasjon utgjør de den perfekte gave til alle ungdommelige kvinner.

  Idealistisk luksus

  Akkurat som sin mor, Linda McCartney, har Stella vært aktiv i kampen for dyrevern. Stella McCartney er vegetarianer, og i produktene hennes brukes det aldri ekte skinn eller andre materialer fra dyr. Dette har blitt et av hennes fremste kjennemerker, og hun er en av de få high fashion-produsentene som klarer å fullstendig styre unna bruk av materialer som stammer fra dyr. Dette gjør henne til et forbilde for alle som er interessert i mote, for hun viser at det er mulig å produsere kvalitetstøy uten å gå på kompromiss med verdiene sine. Det må være vanskelig å vokse opp som datter av Storbritanias kanskje mest kjente musiker, men Stella McCartney har etter hvert virkelig gjort seg fortjent til berømmelsen sin. Hun er også høyt verdsatt i sitt hjemland, og i 2014 ble hun kronet til offiser av den britiske imperieordenen. Stella McCartney er fortsatt bare 42 år, men har allerede rukket å oppnå ting andre i samme bransje bare kan drømme om å oppnå i løpet av en hel karriere. Hun har designet lekre kolleksjoner både for Adidas og H&M, og enten det er sportstøy eller high fashion-tøy til catwalken, så setter Stella sitt elegante preg på det. Og slik er det også med Stella McCartney perfume. Hun går aldri på kompromiss med sine verdier, og hvert produkt har alltid en klar visjon bak seg. Stella McCartneys produkter har blitt kjent for å bære slagordet ”bærekraftig luksusmote”. Og i en verden hvor det blir stadig mer åpenbart at vi må gjøre en felles innsats for å snu noen skumle trender, så er det fint å ha kvalitetsmerker som Stelle McCartney, som gjør at vi kan nyte litt luksus med ren samvittighet. Bestill din neste parfyme nå, og få den på døren innen tre til seks dager.