Stylepit
Gratis retur50 dagers åpent kjøp9,4 på Trustpilot

Versace

7 stk
7 av 9937 stk
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%

  Våg å være det lille ekstra

  Forfengelighet forbindes ofte med noe negativt. Men er det ikke slik at det ofte er forfengeligheten som får oss til å yte det lille ekstra? Er det ikke den som får oss til å bry oss og skape noe spesielt? Både for oss selv, men også for dem rundt oss? Vi i Stylepit slår et slag for forfengeligheten og mener det ikke bør være noen skam i alltid å ville lukte vidunderlig. Parfyme fra Versace etterlater en eim av luksus hvor enn du går og løfter de grå hverdagene nærmere eventyrene. Versace parfum er heller ikke bare den uforglemmelige lukten. Like mye sjel har blitt lagt i designet på flaskene. Hver eneste duft har også fått sin faste form. Bare se på de vakre flaskene! Noen får en til å tenke på magiske steiner, andre på kongelig luksus. De er like vidunderlige pyntegjenstander og samleobjekter som de er parfymer, og selvsagt utrolig velegnede som presenter til en man er glad i. Vi har jevnlig parfyme fra Versace på tilbud, og tilbud og Versace er to ord som sjelden kommer i samme setning. Så gjør et kupp hos Stylepit og nyt følelsen av kostbar luksus til en billig penge. I løpet av tre til seks dager kan du ha herligheten på døren din, og om du skulle ombestemme deg, så kan du benytte deg av den åpne returretten på 50 dager. Så unn deg litt Versace, og gi livet ditt den glamorøse odøren det fortjener.

  The law of attraction

  Ingenting sier mer om oss enn hva vi lukter. Alt kan stemme; utseende, humor, stil, men så kommer vi nærmere og merker at dette ikke er full klaff likevel. Ofte handler dette om gjenkjennelse. Er dette en som kan passe for meg? Vi tiltrekker oss det vi utstråler selv, og derfor skal man ikke ta lett på hva vi velger å lukte. Stylepit er derfor veldig glad for å kunne gi deg muligheten til å kle deg i de beste luktene fra en av de mest fremtredende parfymeprodusentene i verden. Kler du deg i noen dråper av for eksempel Versace Versense vil det være vanskelig å trekke seg unna deg om man først kommer nær. En feminin og energisk middelhavsfarer som får en til å tenke på blomster i vannkanten, og sene middager med drømmende blikk utover skummende bølgetopper. Eller kanskje er du en kvinne som ville foretrukket Versace Vanitas som innehar en litt tyngre skogsvalør, frisket opp av lime og blomstrende tiara. Uansett hva du velger, velger du sensuell klasse. Fra Versace perfume til Versace deodorant stick. Dette er balanserte lukter utviklet av lidenskapelige mennesker som for lengst har gjort duft til både en vitenskap og en kunst. Og gutter! Har dere en viktig date på gang, og leter etter den riktige parfymen for kvelden? Velg Versace Eros, og avgi en lukt som vil gi deg en gudelig tiltrekningskraft. Kombiner den med en klassisk Versace deodorant og du vil aldri måtte bekymre deg for hva nesen hennes måtte plukke opp. Da kan du rolig og avslappet fokusere på samtalen og kjemien.

  Versace - Finn din favoritt

  Det er med parfyme som med mange andre ting i livet. Man går gjennom faser der man prøver ut litt forskjellig, men så gradvis merker man at en favoritt begynner å utmerke seg. Man vil fortsatt prøve nye ting, men man vender stadig tilbake til denne ene. Og før man vet ordet av det, så hopper man ikke lenger. Man har funnet sin identitet, sin stil, sin match. Kanskje er du og Versace Bright Crystal en sånn match. Mange elegante kvinner verden over har innledet dedikerte kjærlighetsforhold til denne friske, feminine følgesvennen. Versace parfyme tilbyr følgesvenner til de fleste personligheter og anledninger. Alle kvalitetsbevisste menn vet for eksempel hvor viktig det er å finne sin daglige lukt. Den som blir en like stor del av deg som øyenfargen din. Versace deodorant stick innehar alle kvalitetene som skal til for å bli uunnværlig for deg. En Versace deo stick gir deg den grunnleggende tryggheten du trenger for å komme nærmere drømmene dine. Og Versace edt for menn gir deg den siste piffen for å oppnå dem. Siden 1978 har Versace vært med på å gi verden mer glamour og mer eventyr. Bli med på festen du også, hver dag i uken. Versace edp er en av kronjuvelene for kvinner. Den kom første gang ut i 2007 og ble raskt en hit. Leter du etter en parfyme som er perfekt balansert? Prøv denne! En unik kombinasjon av tidløs eleganse og frisk, tropisk guava. En duft som etter å ha lettet, lander på en myk seng av jasmin og lotusblomster.