Stylepit
Gratis returReturner frem til 1. Feb4.8 av 5 på Trustpilot

Zizzi

1 stk
1 av 9094 stk
  -70%

  Curvy fashion

  Zizzi er markedsledende på størrelsen 42-56 i Skandinavia og har over 120 konseptbutikker og over 1000 utsalgssteder totalt i Nord Europa. Det er to grunner til denne suksessen. Vi kvinner er lei av å tilpasse oss motebransjen, og det var derfor på tide at den endelig begynte å tilpasse seg sånn vi faktisk er. Ingenting er vel vakrere enn en stolt kvinne med kurver! Den andre grunnen er at Zizzi ikke bare er et alternativ for oss litt større kvinner, men et spennende og kreativ klesprodusent som aldri slutter å fornye seg. Zizzi er en meget dyktig fortolker av de oppadstormende trendene og evner alltid å være i tråd med tidsånden. Leter du for eksempel etter noe å ha på deg ved neste festlige anledning. Kjoler fra Zizzi kommer i mange ulike snitt, stoff og farger. Ta en titt på det varierte utvalget og vær sikker på å finne din neste Zizzi kjole. Handler du hos Stylepit kommer leveringen innen tre til seks dager, og om antrekket ikke skulle passe har du returrett på opptil 50 dager. Det gjør at man heller kan la seg rive litt med i første omgang, og så begrense seg senere når man har produktene i hendene. Så skal du handle for eksempel en Zizzi jakke, så gjør du lurt i å gjøre det gjennom oss. Vi har de beste tilbudene på produkter fra Zizzi online og fornyer jevnlig utvalget. Zizzi går aldri på kompromiss med kvalitet og designet sitt. Zizzi har snart tyve års erfaring i denne bransjen og sitter på stor kunnskap når det kommer til å kombinere passform med materialutvalg.

  Kun kvalitet for kvinner med kurver

  Zizzi plus size er trendy kvalitetstøy for motebevisste kvinner med kurver. Det er irriterende å handle i butikker hvor man ikke finner de lekreste plaggene i de litt større størrelsene. Hvorfor i alle dager skal det være på den måten? Vi i Stylepit aner ikke, og derfor digger vi dette danske klesmerket. Her hos oss finner du Zizzi bukser som sitter perfekt over brede hofter. Du finner Zizzi leggings for kvinner som er og bør være stolte av kroppen sin og den de er. Eller kanskje leter du etter et par Zizzi jeans som elsker måten du er formet på. Kvinner med kurver er nydelig, og derfor sørger Stylepit ofte for å ha klær fra Zizzi på salg. Fin din neste bluse fra Zizzi her hos oss. Eller en deilig Zizzi t shirt til å gå med et par av dine jeans. Er du i størrelsen 42-56, så er det her du skal stikke innom først. Ved noen enkle tastetrykk kan klærne du har lett etter være på vei hjem til deg. Kanskje en lekker Zizzi tunika som er luftig og behagelig å gå i, i tilleg til å være et plagg man lett kan gå i både til hverdags og til fest. Zizzi ser det som sitt oppdrag å lage klær som er tilpasset personligheten til den neste generasjonen av curvy kvinner. Det er slik de utvikler sine produkter, og slik de har oppnådd sin enorme suksess.

  Fremhev formene med klær fra Zizzi

  Zizzi gjør det lett å sette sammen ditt neste antrekk. Er du en stilbevisst kvinne med runde former, så kan du hos Zizzi finne de klærne du har lett etter. Når du skal sette sammen et plagg, så velg klær som fremhever kurvene dine. Kanskje en kort jakke over en lengre bluse. Unngå plagg med horisontale sømmer som kutter deg der du er bredest. Her finner du mange plagg som er designet for å fremheve det vakreste hos curvy kvinner. Velg for eksempel en stilig Zizzi t-shirt som legger seg elegant litt nedpå lårene dine. Og når du skal ut i kulden, så har vi en elegant Zizzi softshelljakke som passer til de aller fleste kombinasjoner. Å velge klær skal være moro, men da må man også ha litt å velge mellom. Det har Zizzi. Her finner du garantert noe som passer stilen din, uansett hvilken alder du er i. Kanskje en Zizzi topp som passer til et par deilige leggings. Vær kreativ og eksperimenter! Ingenting tyder på at Zizzi er ferdig med å utvikle seg, så vi ser frem til nye spennende kolleksjoner for våre favorittkvinner. Når du trenger klær, så gjør det til en vane å stikke innom Stylepit sin Zizzi nettbutikk for å finne de beste tilbudene for damer med kurver. Nå er det 17 år siden Zizzi startet dette eventyret, og vi håper det så vidt har begynt. For kvinner med kurver fortjener kun det beste.